Selam kızlar. Şimdi size kısa bi özet geçeyim; 27. haftadayız, 15 günde bir kontrol oluyoruz. Daha önce 41. haftada normal doğum beklerken bebeğimin kalbi durmuştu ölü doğum yapmıştım bu sebeple bu gebeliğimde doktor en başından beri 2 haftada bir rutin şekilde kontrole çağırıyor. En başından beri de geç döllenmeden dolayı 1 hafta kadar geriden geliyoruz.
Şimdi gelelim bugüne, sabah randevumuz vardı, doktor suyumun azaldığından şüphelendi. Bebek 15 gün öncekiyle aynı pozisyonda olduğu için. Doktorumada söyledim bebeğim sürekli hareket ediyo hissediyorum ama yer değiştiriyor muydu onu hatırlayamıyorum. Pazartesi günü perinatoloğa gideceğim doppler usg yaptırmak için. Eğer doktorumun şüphelendiği gibi suyunda azlık saptanırsa randevuları daha da sıklaştıracağız ve en uygun zamanda doğum olacak dedi doktorum. Ama tabi su azlığı olmayabilirde. Doktorum bebek pozisyonu aynı olduğu için şüphelendi sadece ve hassas bi geçmişim olduğu için kontrollü gitmek istediğini söyledi. Ama su azlığı varsa diyelim ki 32 haftada doğarsa 1 ay küvözde , 36 haftada doğarsa 1 hafta 10 gün küvözde kalır dedi. Başına böyle bişey gelen varmı? Su azlığından dolayı erken doğum yapan varmı, neler yaşadınız? Pazartesi günü doppler usgde inşallah bir problemle karşılaşmayız bana dua edin lütfen. Bu kez hayırlısıyla doğum yapıp bebeğimi alıp çıkmak istiyorum hastaneden.