-merve30 34+5 im oğlumun hareketlerinde 2 gündür azalma var normal mi acaba biraz telaş yapıyorum kendimce yrfımcı olursanız sevinirim
guzelanne01_ -merve30 aynı canım durum doktor kontrolündeyim Kilo aldıkça yeri daralıyor sende doktoruna mutlaka söyle
guzelanne01_ -merve30 ve oğlanlar hep aynı ben anladım kızım asla durmazdı asla Erkek karnına düşünce başlıyor promblemi😂
Damlagulll -merve30 artık büyüdükçe alani daralıyor bu yüzden olabilir bendede aynı şekilde doktora soyledigimde bana böyle demişti içiniz rahat olsun sağlıkla gelsin 🥰
Anonimdenim -merve30 aynısı bende vardı yer daraldıgından dedim önemsemedim ama meğer kordondan dolayı yavaşlamış hareketleri bebege dolaşmış acil sezeryan olmustum hiç ihmal etme doktor dedi ki son ay gunde en az 12 defa hareket etmesi lazım
guzelanne01_ -merve30 doktoruna yaz canım mutlaka Ben sürekli yazıyorum son haftalar sonuçta biz her hafta gidiyoruz artık doktorum öyle istedi
guzelanne01_ -merve30 yok canım telaşlanma Erkek promblemi🦦🫣ama doktoruna söyle benim doktorum bana böyle dedi ne olursa olsun yaz ara dedi 33 haftalığım bende