Panioku Merhaba kızlar 2 ayda 2 düşüğüm oldu beta değerlerim 300 e kadar çıktı tekrar düştü son gebeliğimde kürtaj oldum eşimin sperm sonucu çıkmış sizce morfolojinin 3 olmasından mı bu düşükler anlayanlar yorumlayabilir mi testi 
Minik1Civciv Panioku alakası olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan hareketli sperm sayısı. Benim eşimin morfoloji 1 di. Önemli olan sperm sayısı dedi doktor. Benim de üç kaybım var. Pıhtılaşma ve genetik testi öneririm. Ben de kan pıhtılaşma var sabah akşam iğne kullanıyorum.
Hirali Panioku sperm sayısi benim eşimin de böyleydi aşağı yukari ayni pkos hastasıyım ilk gebelik ve sağlıklı oldu genetik test yaptirdiniz mi acaba
Bircicekanne Panioku sıklıkla yaşanan düşüklerin iki sebebi var biri rahim ile ilgili sorumlar ikincisi de embriyo ile ilgili olan sorunlar bence en yakın zamanda tüp bebek uzmanına danışın derim
Panioku Minik1Civciv pazartesi test vereceğiz randevu aldık ama bişey soracağım sizin betanız kaça kadar yükseliyordu ve kalp atışı falan duydunuz mu benim betam en fazla 300 e kadar çıktı
Minik1Civciv Panioku benim ilk bebeğim hastaydı.16+5 de kaybettim. İkinci sizin gibi oldu 2400 e kadar beta yükseldi kese karından görünmedi. Tekrar kan istedi doktor beta düşmüştü. Kese gelişmedi kendi kendine düştü. Üçüncü de bebeğimin 10 hastalıkken kalbi durdu.
Panioku İşte ben kendimde pıhtılaşma olduğunu düşünmüyorum çünkü bende kese görünmeden kalp atışı görünmeden betam düşüyor adetim 10 gün gecikmişti betam 323 çıktı sonra 211 oldu böyle böyle düştü değerim diğer gebeliğimde böyle oldu