aaslim Kan uyuşmazlığı varken gebeyken her kanamamız olduğunda aşı olması gerekiyormuş. Bir doktorum sadece 28. Hafta demişken başka bi doktor bu şekilde söyledi. Arada kaldım. Bugün kanamam oldu ona göre aşı yaptırmam gerekiyor. 25. Haftadayım. yaptırsam mı 28. Haftayı beklesem mi kızlar
yesillimonn aaslim Kanama olduğu zaman erkende olsa yapiyorlar 28 haftayi bekleme bence yaptir igneni cnm
iremasmahan06 aaslim kanaman varsa hemen doktora git kan uyuşmazlıklarinda hemen gidilmesi lazim 40 haftayim doktor kan uyuşmazlığın var kanaman olursa sakin evde bekleme dedi
incitanesi__ Bizimde eşimle kan uyuşmazlığımız var , 10. Haftada kanamam olmuştu çok az , doktora söylediğimde hemen iğne için çağırdı beni ve iğnemi oldum , ondan sonra tekrar kanamam olmadığı için 28. Haftada vuruldum şuan 32+4 üm çok şükür
Hayriye1234 incitanesi__ ben de 8 haftalıkken lekelenme olduğu için aşım yapıldı ama daha 28. Haftada yapılmayacak dendi. Kimi yine de yapıyormuş. Neden acaba
incitanesi__ Hayriye1234 benim doktorum 28. Haftada da muhakkak olman lazım dedi bende oldum , hatta bundan sonra tekrar bir leke kan felan gelirse yine olucaksın dedi , eğer 28. Haftan çok geçmediyse 29 haftalık felansan bence iğneyi olsan daha iyi olur gibi canım ama yinede doktorun en iyisini bilir
incitanesi__ aaslim ilk başta test yapılmıştı zaten , 28. Haftada test yapılmadı direkt iğneyi yaptırdım canım