Melisct94 Aysims ilk 3 ayda çıkmaz zaten o şişkinlik olur oda zamanla iniyor. 5 ay zaten çıkmıyor kolay beri canım son 2 ay fazlasıyla çıkıyor endişelenmeyin. ☺️
Ecehan O senin vücut yapına ve kilona göre değişir benim 12 haftalığım şişkinlik dışında ayva göbeği gibi bir küçük göbeğim var karnım hamilelik öncesinde dümdüz olduğu için ufak bi farkı görüyorum herkeste farklı oluyor 😌
Aysims ygmrcglyncn yok canım ya diyorum ya instagramda falan 9-10 haftalık belli olanları görünce şaşırdım bendemi bi gariplik var dedm yani yoksa bende 4 aydan sonra falan belirmeye bailar diye biliyordm
ygmrcglyncn Aysims onlar bebek göbeği değil canım gaz şişkinlik oluyor şuan 24haftalık bebeğim bile 600gr ancak belli oluyor 9 10 haftada bebeğin gramı çok az bi de iç karnın genişliğiyle alakalı
Aysims Greler2505 evet ben bol bol yatayım gerçektende 10 haftada çıkmaya başlayanlar son ayda nasıl olur düşünemiyorm zaten çok iyi böyle 😁
Aysims ygmrcglyncn https://www.instagram.com/p/Bn9x_lnnimo/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=fxw8m3fxac6e canım baksana böyle gaz mı olur mazallah gerçi ikiz galiba ama 😁😁
Medusa Bi benim mi erken çıkmış acaba ya, 3. Ay bitiyor bildiğiniz belli oluyor karnım. Normalde karnım yoktu çok fazla. Irsi olabilir mi? Annemin ve ablamların da bu şekildeymiş