Aysims 12 haftalık oldum kızlar göbek dümdüz instagramda kocaman göbekleri görünce endişelenmeye başladım belirtimde hiç yok zaten sizin ne zaman çıktı göbişler 😍
Muhammedamine Aysims 12 haftada koca göbek olurmu hiç ya 🙄 bebeğiniz çok çok küçük karnınızın çıkmaması çok normal benim 25. Haftadan sonra çıktı
Yagmurerol Aysims ben 16+4 haftalik oldum minicik bi cikinti disinda normal giyindigimde gobek belli olmuyor😀 disardan anlasilmaz yanii, bende gorunce fotolari sasiriyorum ben hic boyle degilim diye ama ic karnimiz genistir belki🤣
Faziletttt Aysims cnm göbek çıkması için çok erken 7. Ayda çıktı benim üstelik 4 gebeliğim mrk etme çıkınca da off pufff demeye başlarsın
Aysims Yagmurerol ne güzel vallahi çok güzel ama işte herşeye endişeleniyoruz ilk hamilelikte olunca 😍
Aysims whiplash evet bende hiç hamile gibi değilim valla bakıyorm neler yaşayanlar var çok şükür halimize genişler sağlıklı olsun da 😚
Merve201119 Aysims 12 haftalık göbek çıkmaz canım 17 haftalarda çok hafif çıkmaya başlar 20 haftayı geçtimi dışardan belli olur benim 28 haftalık hala bol giydiğimde belli bile olmuyor bence bebeğin sağlıklı olsunda varsın göbeğin kocaman çıkmasın ya😊
Aysims Ayy içim rahatladı vallahi saolun bakıyorm bazılarının çıkmış belli bile oluyor dedm bende mi bir sıkıntı var aslında çok rahat geçiriyorm güzelde bir şey çıkmaması ama endişeler bitmiyor rahat batıyor herhalde maşallah diyim kendime o bari 😄
Aysims Asilinannesi ya bide bir ay olacak neredeyse kontrole de gitmedim çok uzun geldi ara 😁 diyorum bari hareketlerini hissetsemde bebişim iyimi anlasam diye ama o zaman gelince de 2 saat hareket etmese endişelenirim herhalde 😄
Yagmurerol Aysims kesinlikle yaaa cok pimpirikli hamileleriz biz ahahahah 🤣🤣 annelerimiz hic bizim gibi olmamistir eminim😂
Asilinannesi Aysims az kalmış kendini tedirgin edip üzme derim ben kuzum❤️Ahahah o herkeste oluyor ya bi haraketi ömre bedel
SevgiTkn Aysims Benm 5 aylıktan sonra iyice belirgin oldu şuan 6 aylığın içindeyim artık saklayamıyorum 😁👶
Crocus20 Aysims 6. Ayı doldurduktan sonra çıktı bende merak ediyordum ne zaman çıkacak diye ama şimdi keşke hep öyle kalsaymış diyorum. Karın büyüdükçe çok ama çok zorlanıyor insan ağrılarda cabası. Şuan en güzel hallerindesin
Aysims Ayy inşallah böyle gider diyim o zaman bebeğimin sağlıklı olması şartıyla cidden rahatım çevreme de diyorum hiç hamile gibi değlim diye kendine nazar değdireceksn diyolar 😊
Heisenberg Aysims benim 2 hafta önce dümdüzdü birden fırladı. Şuan dar giyersem gayet belli oluyor. Zayıflığa bağlıyorum ben🤷🏼♀️ Yada yapıdan kaynaklı. 13+1 im bugün
Aysims reinamm bencede tutun kendinizi komik bir şeymi sordum anlamadım çıkanda var yani vücut meselesi demekki 🙄