Syma_07 dilos011 evet canım aynısı anneme geldi kargo gayet güzel diyor beğendiğim olursa yine sipariş veririm ben
dilos011 Syma_07 bana mesaj bildirimi gelmedi bekliyorum bugün verecekti kargoya sana bi model ekleyeceğim bakarsan sevinirim Cnm
dilos011 Syma_07 Miki mousu sence auni mu bunların kadina yazdım aynısı diyor biri büyük biri küçük değil mi kafası
dilos011 Syma_07 beden değil Cnm bedeni söyledim gönderdi 1 yaş için elinde kalmis sadece de Miki mous kafasını dedim ben küçük değil mi fotodaki bizim beğendiğimiz büyük ic badisi falan tm auni da
Syma_07 dilos011 anladım canımda çocukların bedeni aynimiki biri küçükse belki ondan küçük duruyorsa diye düşündüm sanki banada sağ taraftakinin birazcık küçük gibi geldi ama bilemiyorum sipariş gelince bakarsın 😌
dilos011 Syma_07 bekliyorum Cnm o kadar söyledim değiştirme imkanım olmaz 3 kere tekrar ettim sipariş oluştururken umarım yanlış göndermezler de birebir istediğim gibi gönderirler kaliteli vs
Syma_07 dilos011 cumartesimi ne vermiştim canım salı günü geldi seninde yarın yada Perşembe gelir bence dün kargoya verildi bugün geldi
dilos011 Syma_07 benimki mesaj bildirimi gelmedi kargodan kadin kargoya verdik dedi perşembe cuma gelir büyük ihtimalle 🥰
dilos011 Syma_07 kız ben de bu işi anlayamadım kadin da Böyle konuştu akşam sipariş oluştururken kadini bıktırdım herhalde 😂😂😂soru sora sora benim bildiğim kargo verilince bildirim gelir kargo takip numarası verilir bunların ki enteresan
Aysegulgnc Syma_07 Peki bende bisey sorucam benimki bi aksilik olmazsa Kasım sonu gibi doğacak ben hep uzun kollu iç Zıbın mi alayım yada hem uzun hem yarım kollumu alayım napayım ben
Aysegulgnc Syma_07 0 3 olanlardan uzun kollu 10 adet alsam yeter dimi zaten hastane çıkışlarının içindede oluyor yeter bence
dilos011 Syma_07 insallah Cnm gelsin de artık ödemeyi yaptım çünkü umarım güzel kaliteli istediğim gibi gelir