Syma_07 dilos011 canım siparişi yeni verdim biraz önce kargoya ne zaman verilir bilmiyorum pazartesiye kargoya verilir bence Çarşamba persembede gelir diye düşünüyorum
dilos011 Syma_07 Cnm beğendiğim ürünler yaklaşık benim 2 bin tl tuttu ya yarın yazacam wp üzerinden firmaya senin sipariş verdiğin yere kapıda ödeme var ama yanımda o kadar yok kredi kart ödeme yapsam çok tedirgin kaldım gönderirler mi acaba
dilos011 Minaesra merhaba anneniz kapıda ödemeli mi aldı yoksa kartla mı acaba sipariş vereceğim toplam benimde 9 takım tutuyor da 2 bin küsür yapıyor oda
Aydanur06 Syma_07 merhaba benimde bebek ve cocuk magazam var yardimci olmak isterim. Kapida odeme sistemimde mevcut
dilos011 Minaesra teşekkür ederim Cnm yazdım ama çok geç yazıyorlar ya güvenilir ama Dimi kumaşları nasıldı birde kalıbı falan kıyafetin birde kaç gün de geldi
Minaesra dilos011 hafta içi sipariş ettiği için 2-3 günde gelmiş ve kalıpları vs. Çok güzel gün içerisinde fotoğraf eklerim ☺️
dilos011 Syma_07 kredi kartı bende değil Cnm annem hediye olarak alcakmis eft olarak yapacam yani en son 1900 yaptı indirimli olarak 9 parça ürüne 3 tulum 5 takım şeklinde beğendik
Aydanur06 Syma_07 babyworld06 instagram henüz cogu urun yuklu degil ama orada numaram mevcut yazarsanız ne lazımsa yardımcı olmak isterim 0/12 yaş mevcut
Aydanur06 dilos011 merhaba dilerseniz bende yardımcı olmak isterim. Yerim Ankarada kapıda odemem mevcut ne lazimsa yardimci olurum tulumlarim 100/120₺ takimlarim 90/160₺ arasi 10lu hastane cikislarim 280 5lilerim 120 3luler 85₺
dilos011 Syma_07 annem gil Hatay Antakyada koteynerde kalıyor Cnm depremden etkilenen iller arasında o yüzden ordan alamam diye ben beğendim annem ödeyecekti bende O kadar nakit yok üstümde bakalım artık
dilos011 Syma_07 Cnm ürünün kargoya verildi mi mesaj geldi mi sana sms olarak birde hangi kargoya vermisler