Hdhdbhdhd Merhaba sevgili anneler, 24. Haftada bebeğiniz kaç kiloydu farklı bir doktora gitmek durumunda kaldım 870 gram dedi doktor normal dedi ama internette bu kilo ağırlığı 27. Haftada gösteriyor. Cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bet1 Hdhdbhdhd 24+1 de 840 gramdi. 1 hafta önden gidiyor ama bir sorun yok şükür. Eğer doktor size de aksi bir durum soylemediyse korkmayın. Şeker şu fazlalığı gibi şeyler yoksa
Cansu1_ Hdhdbhdhd merhabalar evet biraz ilerde gibi maşallah ama benim 25+3 de 812 gr dı doktor haftasıyla uyumlu dedi
Hdhdbhdhd Bet1 önden gidiyor demedi işte 😥 21. Haftada 420 gramdı birden bu kadar alması normal mi bilemedim analık yüreği 😅 açlık tokluk şeker testi yapıldı sonucuma pazartesi bakacakmış siz yükleme yaptınız mı ?
Ozdbtl Bet1 merhaba benim de doktorum 24+5 te 848 gr demişti.normaldi ve hatta minyon bir bebek olucak kız bebek sonuçta falan demişti. Bence internett cok saglıklı değil bunun takibi için doktorlarımız daha iyi bilir
Hdhdbhdhd Cansu1_ 21 de gittiğimde 420ydi 24te bu kadar artması normal mi doktor da önden gidiyor falan demedi merak ettim😥
Bet1 Ozdbtl yok minyonlukla hiç alakası yok bence internete gore değil burdaki bebek kilolarına ve doktor söylemleri doğru olandır. Sizin doktor neden öyle bir şey söylemiş ilginç gerçekten
Cansu1_ Hdhdbhdhd bence endişelenecek bir durum yoktur çünkü doktor dile getirirdi zaten içinizi rahat tutun 🙏🏼😇
Hdhdbhdhd Ozdbtl inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza 🤲🤲❤️ şekeriniz çıktı mı şeker yüklemesi falan yaptırdınız mı