SevgiKNGR E bebeğe mi bakıp alayım Civilden mi alayım sizde arasında 20/30 tl oynuyor E Bebek bir tık daha pahalı mesela zıbınlar 80-90 tl Civilde 70 tl daha dün baktım
Babyykmz SevgiKNGR civilden urun alirken mutlaka kumas kalitesine bak zibinlarinda bile naylon karisimi olanlar var. Ben civile gidicegm zaman annemi goturuyorm naylonsu olanlari almamak icin annem daha iyi anliyor elleyince. Civilin kumas kalitesi cogu urunde kötü
glnrmom Ben kıyafetleri hep LCW e bebek ve Civil’in internet sitesinden aldım çünkü lcwda kuponlar oluyor diğerlerinde de bazen indirimler oluyor bu indirimleri mağazada da oluyor mu bilmiyorum
Bediss06 SevgiKNGR Canım civilin ürünleri de kaliteli bence o kadar para vermeye gerek yok bazı şeyler için zaten çabuk büyüyorlar. Çok hoşuna giden bir şey olursa e bebek den falan alabilirsin
Gam Trendyoldan Panço ’dan aldım ben hep indirimli çok güzel şeyler var bir de trendyolda koton indirimde şuan aşırı uygun
Ipek_2017 Bizim alışverişi görümcem karşıladı. Herşeyin ebebekten aldık. Ama civilden de alınabilir. Biraz kalite farkı oluyor zıbınları felan naylonsu gibi geldi bana. İlk aylar bebekler çok hassas oluyor . Zıbınları felan ebebekten al derim. Zıbınlar 30 40 liraydı canım bu arada 0-3 3-6 ay aldık biz de .
SevgiKNGR Ipek_2017 yaa değil işte 90 tl olmuş siz ne zaman aldınız ? %100 pamuk alacağım tabiki ciltleri çok hassas
Aysecan0335 Ben geçen ay e bebekten aldım alışverişini, 4600 tuttu herşey vardı ama içinde , o ara kupon veriyorlardı her 500 tlye 100 tl diye. 1 gün sonra 900 tl kupon geldi ekstra bez ıslak mendil bi kaç eksik daha vardı onları aldım. Şuan devam ediyor mu bilmiyorum.
Ipek_2017 Aysecan0335 biz de o süreçte almıştık . 1 Nisan da alışveriş yaptık 17 Nisan da kupon bitiyordu . Şuan yok malesef. Biz de herşeyimi 4 bine tamamlamıştır kıyafet vs olarak.
Zereniim Genelde e bebekten aldım daha kaliteli özellikle yeni doğan iç zıbınları vs Civilden de bi kaç dış giyim aldım
Sebiyelda SevgiKNGR ben lcwnin uygulamasını indirmiştim yüzde 60 indirim olunca ayrıca kupon falan veriyor öyle aldım çoğu şeyini ordan üçlü hastane çıkışları 240 liralarda 140 liralara düştü aldım ikili takımları 70 lira vs
Rabia_91 Bi çok yerden aldım, ebebek,baybmall, civil, cigit, Zarakids, hmkids, kitikate. Genelde organik ve yüzde 100 Pamuk olmalarına dikkat ettim.
Gunes17 SevgiKNGR civil daha iyi bebeğim 2 yaşında her şeyi civilden memnunum yıpranma solma çekme VS Olmadı