Eminefe38 Merhabalar 6 haftalık gebeyim ve kurban bayramında çok fazla çiğ etle haşır neşir olunacak çiğ etten uzak mı kalmalıyım yoksa eldiven takmam yeterli olur mu
gmzhrn Eminefe38 Canım çiğ eti yemedikten sonra ne oldun Allaha aşkına. kendinizi bu kadar yıpratmayin rahat olun biraz
Eminefe38 Dilan00- kesinlikle kullanacağım ağız yoluyla mikrop kapmadığım sürece sıkıntı olmaz galiba ama yine de kapalı ortamda paketleme kesme doğrama işlemleri sırasında sıkıntı olabilir mi ihtimali geldi aklıma
Nurkcy Guliguli O zaman benim çocuğum hep lekeli doğacak 😃 Ben hiç eldiven kullanmadım hamileliğimin başından beri de sürekli, çıplak elle temizliyorum yapıyorum yemekleri.. Neden böyle bişey atmışlar ortaya acaba 🤔
Sibel_72 Hepsi hurafe ya inanmıyorum ben haşlama yapıyorum kavurma yapıyorum etı kesıyorum hep eldiven mi takmalıyım :(
Allahkahretmesin1 Eminefe38 sonuçta sadece kurban bayramında değil normal zamanda da ete dokunuyoruz bu kadar pinpirikli olmaya gerek yok bence çiğ çiğ yemeyecekseniz bir şey olmaz