Nerden başlasam bilemedim ben normal doğum çok istiyodum ama bebeğim makat geliş olduğu için sezaryen doğum olmasına karar verildi. Ama devlet hastanesinde takipli olduğum için son dakkaya kadar beklediler gün vermediler tam gün verecez dediklerinde de bayram girdi araya testler yapılamadı neyse doktor bayramın 2. Günü acilden gel yatış yapalım dedi 39+1 günlük oluyoduk o gün tesadüf o ki bayramın 1. Günü gecesi nişan geldi sabah erkenden acile gittim yatış yapıldı bebek hala tersti tabi sezaryen olacağını bile bile 2 3 kez açılma var mı diye çatı muyenesi yaptılar en son 2 cm açılma oldu ve nts de sancı çıkınca ameliyata aldılar anestezi doktoru geldi omurgadan iğne yaptı ama sinek ısırığı gübiydi hiç acı hissetmedim ayaklarıma doğru bi sıcaklık aktı sonra uyuştu ameliyat başladı ama benim midem bulandı öğürmeye başladım ve bi kaç kez istifra ettim doktorlar hemşireler hepsi çok tatlı çok kibardı ben çok streliydim ameliyattan korkuyodum doktor cancağazım sakin ol derin nefes al öğürmemen lazım falan dedi derin nefes aldım biraz geçti kızlar kiminin ağrısı hiç olmuyomuş ama benim ameliyat esnasında çok ağrım oldu sanki organlarımı söküp geri taktılar çekiştirme hissi çok yaşadım sürekli beni sakinleştirmek için anestezi doktoru benimle konuştu ilk 15 dakikada bebeğim doğdu sonrası geri dikiş süresiydi müşahade odası gibi bi yere aldılar ilk hemşire bebeğimi emzirtti ten tene temas yaptı giydirdi benimle sohbet etti Allah hepsinden razı olsun çok iyilerdi ama ben kötüydüm malesef çok fazla ağrım oldu odaya geçene kadar odaya geçtikten sonra hemşire geldi karnıma dikiş yerlerine bastırdı kanama kontrolü için orda da canım çok yandı sonrasında ağrı kesici yaptılar 4 saat sonrasında ayağa kaldırıp yürüttüler şimdi çok şükür çok iyiyim 20 günlük olduk bile oğlum mışıl mışıl yanımda uyuyo kusura bakmayın biraz uzun oldu Allah hepinizi bir avazda kurtarsın :)