ZhrHkn esilannesiyim var canım 13 haftalıkken erkek dendi hatta kesin gözüyle 🙄Ama 18+3 de kız dendi kesinleşti kızımız olucak inşallah 🙏
Turkan ZhrHkn merhaba ben 17 hafdamda bana kiz dediler aliş veriş yapamak isdedim koymadilar dedilerki detayliya gir sora emin ol cumki cogunda oyle oluyo
ZhrHkn Turkan canım bizde öyle yapicaktik ama bacaklarını açmıştı bizim ufaklık gördük yani cinsiyetini çok şükür 🤗🙏
Turkan ZhrHkn ama ben doktorumdan hic memnun deyilim gorumcemin doktoru sanki ultarsonda hasdasi cok diye acil bakiyo 5 dakika bile suruyo sora kalk diyo bide detayli ultrasonun fiyati ne kadar?
ZhrHkn Turkan canım ben daha detaylı ultrasona girmedim 22 haftalık olunca giricem ama hiç fiyat bilgim yok benimde 🙄
NaimeYilmaz Turkan başka doktora gıdın. Ben 3 doktor degıstırdm ıcıne sınmesı onemlı. Detaylının haftası var dıe bılıorm o haftaya gırınce yaptırıosn
ZhrHkn SmyySyl yok ozaman bacak arası fazla açık değildi doktorum biraz çıkıntı görmüştü erkeğe benzetti. 18 haftalık olunca net gördük bacak arasını ama kız dedi kesin artık 🙏❤
Kubraderiner Genelde 16 da belli oluyo ama ayrintili ultrsayona girdin mi 20.haftalarinda orda kesinlesiyo ztn 😍