Canım bak bizde sıkıntılar vardı ben polikistik overdim eşimin sperm ileri hız %1 di mirfolojisi 2ydi aman o kağıdı elimi aldım ya dünyam başima yıkıldı ağla ağla neyse bizde heemen tüp bebeğe başladık çok şükür rabbim nasip etti yani nasipte varsa tüm imkansızlar birleşsede olur🙏 tüp bebekte önce doktor muayne ederek yumurtalarına bakıyor sana iğne veriyor göbekten yapacağın hergün aynı saatte yapman gerekli ayrıca hiç korkma o iğneleri kendin yapabilirsin çünkü hiç acıtmıyor bu süreçte en çok korktuğum ignelerde neyse 2-3 günde bir doktor yumurta buyuklugune bakıyor büyüdükten sonra çatlatma iğnesi yapıyorsunuz doktorun dediği gün ve saatte sonra yumurta toplamaya gidiyorsunuz bundanda korkmayı hiç hissetmiyorsunuz çünkü ufak aneztezi alıyorsunuz siz uyurken yumurtaniz toplamış oluyor eşinizdende sperm alıp laboratuvarda döllendiriliyor ve sizi gün gün arayıp kaç yumurta döllendi kaç tanesi kaçıncı güne ulaşti söylüyorlar en iyi yumurta 5. Güne ulaşan ama 3. Güne ulaşanda turuna biliyor neyse çok embriyo olmuşsa donduruluyor eğer yumurta çok toplanmışsa 1-2 adet sonra transfer yapılıyor eğer çok yumurta toplanmamışsa yumurta toplamadan birkaç gün sonra transfer oluyor galiba onu tam bilmiyorum benimki dondurulmuştu. Dondurulmuşta adet olunca doktora gidip rahim duvarı kalinlamasi için ilaç veriliyor sonra uygun kalınlığa gelince transfer oluyorsun bundanda korkma transfer baya basit ve büyüleyici bir an 🙏 inşallah bunlara gerek kalmadan doğal yollarla olursun ama doğal olmasa bile bu sürece girersen morelini daima yüksek tut rabbimin bize sunacağı mucizeleri bilemeyiz inşallah güzel haber alırsın 🙏🙏