Nazlimmm Misraaaaaaa şimdi yine hamileym dikkat ediyorum ama doğumdan sonra çatlak tedavisi için herşeyi yapıcam daha 26 yaşındayım
Pik3453 Misraaaaaaa Berat koyacağız bizde 😍 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲💕 bizim daha normal mi sezeryan mı belli değil 😬
Minik-japonum-05 Misraaaaaaa hiç birşey işe yaramadı bende doğuma kadar hiç çatlağım yok sanmıştım doğumdan sonra şok oldum 2.ye hamileyim doğumdan sonra lazerle sildiricem
Misraaaaaaa Minik-japonum-05 alt karın göbüş büyüdükçe gözükmüyor Malesef ben de geç farkettim o yüzden 🥺 lazer işe yarayacak mı acaba bize de haber ver 🤭
Caglafalan Misraaaaaaa benimde çatlağım olmadı diye seviniyordum 33.haftada başladı çatlak alt karında :((
Senay1 Caglafalan ya benimde öyle 33 haftalığım alt karnımın orda aşırı carlıyır kaşınıyor bide krem sürememe rağmen böyle
Misraaaaaaa Caglafalan hep alt karın ya kilo vermek istesen de en zor eriyen yer de orası çatlayan yer de 🤭
Misraaaaaaa Nazlimmm ben de 25 yaşındayım hep yüksek bel giyiyoruz normalde ama bikini falan giyince gözüksün istemiyorum inşallah kalıcı değildir bir şekilde geçer 🥺
ballikedii Misraaaaaaa 32+4 oldum iç basen ve kalçamda çatlak var yağ bazlı ürün kullanamıyorum alerji yapıyor organik bile olsa krem alıyorum ne bulursam Nivea Himalaya fark etmez.
Misraaaaaaa ballikedii bu kısımlardaki çatlaklar için lazere giden çok duymuştum ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Onun dışında vazelin sürebilirsin diyeceğim ama o da yağlı gibi
ballikedii Misraaaaaaa aynen raspinge gidicem emzirme dönemi bitince vazelin denemedim hiç en azından onu da deneyeyim alerji yaparsa kullanmam çünkü kırmızı benekler oluşuyo hemen her yerimde oradan anlıyorum bende
ballikedii Misraaaaaaa evet alerjik reaksiyon olduğu ortaya çıktı sadece yağlı ürünlerde yapıyor cildim kremlerde sorun yok