Deletedmom_85 oozgenur olsun canım iğneden bir gün önce değerlendirdiysen 3 gün yaşıyor yani sperm canını sıkma hayırlısı olsun. Neden değerlendirmedin peki özel sebeplerden mi?
oozgenur Deletedmom_85 evet bazi istenmeyen durumlar oldu o kadarda heveslenmistim bu ay yine rabbimin takdiri artik 😭
cahilelafanlatamazsinyorulmaa oozgenur Bazen şer olarak gördüğümüz düşündüğüüz şeyler de illaki göremediğimiz hayrımıza bir güzellik vardır, sıkmayın canınızı Rabb’im geciktiriyorsa bilin ki daha iyisini hazırlıyordur sadece sabredip bekleyin 🤲🏻🥰
tucemsi oozgenur kuzum yorumda okudum bence de bir gün öncesi var en azından sıkma canını. Bizde iğne sonrasındaki iki günü değerlendirdik dün boştu bugün olacaktı bizimde bugün olmadı bende üzüldüm keşke bugün olsaydı vs diye
oozgenur tucemsi demekki hersey nasip kuzum ya ne diyim rabbim zamanini vermemis daha insallah senin tutar
tucemsi oozgenur insallah kuzum bakalim, sen de öyle düşünme yine denersin. Belki yine beraber ilerleyecez belli mi olur 🙏🏻💛
oozgenur cahilelafanlatamazsinyorulmaa insallah canim rabbime biraktim demekki cok ugrasmakta sonuc vermiyor bazen
Lilosss Rahim duvarı inceliği 3 mm çok mu kötü kızlar vagifem diye bir fitil verdi doktor faydasını gören kullanan bilgisi olan var mıdır ? Bu ay femara da kullandım iğneye de başladım doktor femara inceltir dedi böyle bir şey başına gelen var mı