cemreee__ 2prensesannesiiii yaaa gözün aydın sona geldin demek çok sevindim canım , 17 mayıs benimde doğum günüm inşallah sağlıkla kucağına alırsın rabbim güç versin herşey yolunda gitsin inşallah 🥰🥰
2prensesannesiiii seizetheday yok içerde panik atağım tutar anca bebeğimi görene kadar metanetle bekleyebilirim sonra ful narkoz vermiyorlar yarım uyutuyorlar baygın gibi öyleymiş geneli ben istiyordum ama uyanınca çok ağrı oluyormuş
2prensesannesiiii AdaKaranfili kanala girmeye çalışıyor sanırım🥰🙏🏻 Teşekkür ederim kuzum hepimiz sağsalim alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻 🥲🥰💓
2prensesannesiiii seizetheday bakalım yinede korktuğum kadar olmazsa dayandığım yere kadar dayanacağım🥺🥲
Ecem95 2prensesannesiiii 19 gün önce spinal oldum çok rahat geçmişti 1 haftada toparlandım su an sadece korse takıyorum o kadar inşallah sizin de rahat ve kolay geçer sağlıkla kavusun evladınıza insallah🥰🤲
Ecem95 2prensesannesiiii tesekkür ederim🥰 buraya detaylı doğum hıkayemı yazmıstım bakmak isterseniz haberiniz olsun ama kısaca sunu söyleyeyim damar yolu açılırken canınız daha çok acıyor spinal iğnesini asla hissetmedim ben 🥰 iğneden sonra aşağı yukarı 8 dk içinde his gitmişti önce kalçam karnım falan sıcacık oldu hafif karıncalandı ve his gitti 🥰
Mustafayigitvebeytugannesi Kizlar ben 3 normal doğum yaptım ama genel ve spiral anestezi nedir inanın bilmiyorum bana da söyleyin ne olduğunu merak ettim bayadir burda çoğu kişi yazıyor görüyorum.
2prensesannesiiii Mustafayigitvebeytugannesi spinal belden uyuşturuluyor belden aşağısını hissetmiyorsun sezeryana başlıyorlar genel anestezide ful narkoz veriyorlar uyuyorsun ve hiç o ana şahit olmuyorsun ama uyandığında acı hissediyormuşsun spinalde öyle değilmiş bi süre daha ağrı olmuyormuş😮💨
2prensesannesiiii Ecem95 ayyyyy😮💨😵💫 allahım sağsalim kurtarsın inşallah Beni ve doğuracak olanları bebelerimizle beraber🙏🏻
Mustafayigitvebeytugannesi 2prensesannesiiii ama eninde sonunda iki seçenekte de narkozun etkisi geçince ağrı oluyor yani öyle mi.
Deletedmom_116 2prensesannesiiii korkma bebeğim kizceni görünce ağlamasını duyunca hepsi geçer inan rahat ol stres yapma geliyor iki gözümüzün çiçeğini😍
2prensesannesiiii Mustafayigitvebeytugannesi evet oluyor ama genelde gözünü açar açmaz ağrı oluyor direk hissediyorsun bide genel olunca bebeğe geçiyor narkoz eskide kaldı dedi bana drum riskli dedi bende spinal tercih ettim
Mustafayigitvebeytugannesi 2prensesannesiiii Anladım canım valla doğumun her türlüsü zor Allah’ım yardımcınız olsun sağlıklı bir şekilde kucağıniza alın bebeğinizi 🌺