damlaguneyerii dün ilk kez doktorumuz böyle bi görüntü verdi bize :) cok mutlu oldum sizlerde görün istedim heyecanlıyım çook
Deletedmom_51 damlaguneyerii Ay bizim 23.haftalıkta aynı böyle bi pozumuz var el hep yüzünde 😃😃 maşallah Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin çok farklı bir duygu bu 🥰 hele bir de doğunca gör 🥰
Aselkusunannesi_ damlaguneyerii Maaşallah🌸 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Ay durun çekmeyin der gibi koymuş o minik elini😅
Youngmotherr damlaguneyerii ay minnakk biz de 26+4 üz minik çok tstlı poz vermiş ama 🥹 bizim oğlan da anca götünü dönsün
Sengul-9798 damlaguneyerii detaylida mi verildi canım bu maşallah pek tatlı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙂🙏
damlaguneyerii Sengul-9798 yok h Sengul-9798 cok teşekkür ederim cok sağolun, hayır benim kendi doktorum kontrol sırasında bakıp bize de böyle minik bi hatıra verdi sağolsun🌸
Deletedmom_85 damlaguneyerii Peki ellerinizin zarifliği ve tırnaklarınız😍 normalde iltifat etmek pek huyum değildir ama söylemeden geçmek istemedim 😬 kuzuya da maşallah subhanallah sağ salim kucağına alırsın inşallah canım 🩷
damlaguneyerii Deletedmom_85 Deletedmom_85 ay cok utandım cok teşekkür ediyorum İnşallah sağlıkla almayı nasip etsin rabbim cok sağolun tekrardan❤️
Sengul-9798 damlaguneyerii aa ne güzel ben devlet kontrolluyum 28 haftalık olucam renkli vermiyor lar hep siyah beyaz 🙄