Farasc Ay nasıl tarif etsem bilemedim 31+6 dayım. Böyle titreşimli gibi tekmeler atıyor 😅 sizde de oluyor muuuu güzel anneler ? Bide galiba dirsek ya da dizi göğüsümün altında can acıtıyor napıcam
Sevval0308 Farasc ben sabah anneme söyledim. Öyle bir titreşim ki Allah korusun sanıyorum deprem oluyor hemen lambaya felan bakiyorum. Allah’ım esirgesin evlatimizi elhamdülillah 😍
Farasc @Anneadayi0404 ay evet böyle dalgalanıyor baya hissediyorum ilk gebelikte bu kadar hissetmemiştim
1asel-duru Hıçkırık olabilir benimde yeni başladı bir haftadır hergun hıçkırık tutuyo titriyor sanki 29 haftalik
Farasc @Anneadayi0404 evet oda erkek :) yani ilk oğlumda hareketliydi ama bu başka türlü hareketli gibi sağlıklı olsun herkesin evladı inşallah
Anneadayi0404 Farasc amin amin inşallah yaa sağlıklı olsunlar her acıya razıyım benimde kafası mı artık bilmiyorum ne geliyor göğsümün altına ve midem bazen çok kötü oluyor sizdede oluyor mu öyle
Farasc @Anneadayi0404 büyük ihtimalle bacak dizi yada kolu dirsek kıvrımıdır zor nefes alıyorum artık. Son zamanlar olunca
Anneadayi0404 Farasc bende valla zorlanmaya başladım halsizlikler sürekli uykum geliyor ama gündüz gece adla uyuyamıyorum ayy biran önce dön zamana kadar güzel geçip sağlıkla kucaklarımıza alalım 🙏🏻😍