Roses44 Kızlar yeni doktor kontrolünden geldim iç çamaşırında küçük bir kan pıhtısı vardı.Serklaj olalı 20 gün oluyor çok korkuyorum böyle neden olur bilgisi olan varmı kontrolde bir sıkıntı yoktu aslinda
Roses44 Benim lekelenme şeklinde 10 gün geldi ama şimdi bildiğin kırmızı kan çok az mercimek kadar gördüm.
Roses44 Aslibali Aslibali attım daha birşey yazmamıs.İc çamaşır da vardı kırmızı renkli devamlı gelmedi ama yinede vajina üstünde biraz ağrı var
Roses44 Aslibali kötü birşey olmasında enfeksiyon için Neo penatron kullanıyorum kaç gündür hala enfeksiyon geçmedi kokulu sarı akıntı hep var anlamadım
Deletedmom_49 Aslibali temizliyor aktif kan değil diyor doktor ama bitmek tükenmekte bilmiyor dikişlerde sorun yok diyor antibiyotik kullanmaya devam 😒
Aslibali Roses44 ben foto paylaşıyorum net bı şekilde anlasın diye. Bazen gel bakalım diyor bazen yat dinlen diyor.
Roses44 bitterciko benimde 10 gün pembe akıntı oldu ama 20 gün oldu şimdi bir kan pıhtısı gibi kırmızı kan gelmiş biraz Ağrı’da var devamı şimdilik gelmedi ama korkutuyor işte bizi çok zor işimiz Allah yardımcımız olsun
Deletedmom_49 bitterciko valla doktorda anlamıyor gidiyorum azalma oldu ilk günkü gibi değil ama hala geliyor işte. Antibiyotik alıyorum bolca 😞 inşallah geçer benimki de
Aslibali Deletedmom_49 dikişlerden geliyor ama dikislerde problem olmuyor aynısı bende de var sadece benim kahveengi leke sürekli değil haftada bir ya da iki mutlaka oluyor
Deletedmom_49 Aslibali Allah alla bizde sorduk dikişlere falan sorun yapar mı dedik yok yok dedi. Artık alışacağım sanırım ben de bu duruma 🤦🏻♀️
Aslibali Deletedmom_49 rahim genişlediği için dikişler geriliyor ve o da kanamaya sebep oluyor denildi bana iki farklı doktor tarafından önemsememem gerektiğini söylediler. Kahverengi ve az miktarda olduğu sürece.