Mavikalp Anneler size birsey sorcakdım 29 haftalıgım karnımda hergün mutlaka saat gibi tık tık tık atıyor bazen oluyor titriyor acaba niye böyle oluyor yada sizlerdede varmı ayni sey ??
Sedaahmet Mavikalp ben 21 haftalığim. Bendede bazen tik tık tık atiyor. Bazende dediğin gibi titreme oluyor. O tık tık bebek hıçkırıyor diye düsünüyorum ben .🤷♀️
Asilinannesi Mavikalp biz nerdeyse hergün yaşıyoruz😂hıçkırık tutuyor canım korkulacak bişey yok aksine ciğerlerini hazırlamış oluyor doğduktan sonrası için sıvıdan yutup egzersiz yapıyor😂
shtngstr Mavikalp evet canım bende de oluyor 2 3 dakika ritmik atışlar bende hıçkırık diye düşünüyorum
Burcu35 Mavikalp pıt pıt atması bazen 5 dk bile buluyor hıçkırık tutuyor minikleri😊 titreme neden oluyor bilmiyorum ama bi kaç kere bende yaşadım
Mavikalp Titredigi zaman nefes alamıyor sanıyordum korkuyorum bu sefer cok garip duygular gerçekten 😂 onlar iyi olsunlarda
esraturk ciğerler henüz gelişmemiş oldğu içn çok fazla hıçkırık olur diye bahsediyor Dr Banu Çiftçi. bizdede çok oluyor 😊 bide büyüdkçe artk tekme atıyor gibi dışardan görünüyor. tık tık artık dan dan oluyor😅