Emine-A- Burdayım 31+3 ile. 😊Ben daha bir şey hazırlamadım taşınıcaz diye ama nolur nolmaz diye doğum çantası yapıcam artık. Çıkış seti var iki tane iki de kundak var çorap vs gerisini alıcam artık.
Findukli_Lokum Medine05yasar çoğu şeyi hazır çok şükür bebişimin, kendime pijama takımı, depend vs o tür şeyler kaldı. Hastane çıkışı almadım. Onun yerine tek tulum ve şapkasını alacağım, illaki eksikler çıkıyor bitmiyor artık eksik çıktıkça da alırım diyorum 😊
Yrgnnnnnn Medine05yasar temmuz sonu inşallah ama bir çorabı bile yok henüz doğurağım memleketimde bile değilim son 15 gün bütün hazırlıklar.
mervenergiz yarın 30 oluyoruzz kızımlaa 🥹 temmuz sonuna denk gelicekk oda termometresi kulak pamugu ve kuvet filesi kaldı sadecee
Feyzaclk Medine05yasar benim de eksiğim var. Kendime doğru düzgün bişey almadım sadece bir pijama takımı. Bebişinde bakım ürünleri duruyor şampuan pişik kremi vs.
miniyo Medine05yasar Benim de bitti hemen hemen sadece odası için bir İki parça birşey alacağız geri kalan kıyafet bakım ürünleri beşik vs hazır . Çok fazla kıyafet almadım ben ağırlıklı olarak zıbın aldım yaz ayı zıbın giydiririm sadece dedim . Büyüdükçe alacağım kıyafetleri
SSumm Medine05yasar bizim hemen hemen hepsi tamamlandı. Okul kapanınca temizlik, eşyaları yıkayıp ütüleme yapayım diyorum ☺️
ISILTAN Merhaba Temmuz Anneleri :) Bebeğimin herşeyini hazırlamış fakat kendime sadece pijama takımı almışım :) Hastane valizi hazırlarken farkettim :) Şimdi biraz para biriktiriyorum kendi eksiklerimi öyle tamamlayacağım :)
2019-ikra Syma_07 inşallah hepimizin öyle canım sağsalim kucağımıza alırsak diğer eksikler tamamlanır bir şekilde
Bedihaaa Medine05yasar 30+3haftalığım şuan sadece hasta bezi ve bebek bezi kaldı herşey hazır yıkadım ütüledim bi kaç gün içerisinde çantamıda hazırlıycam