Amineazra birkucukumut0811_ maaşallah var gözüküyor Rabbim hayırla afiyetle kucağınıza almayı nasip etsin nazardan gözden saklasın 🍀
birkucukumut0811_ Kelle0129oekd Teşekkür ederim insllah sağlıklı bi şekilde ilerleriz 🤲 sizde sağlıklı shatli kucaginiza alirsiniz insllah 🤲
birkucukumut0811_ NeclaMecitoglu Teşekkür ederim Aminn insllah 🤲 Rabbım tez zamanda bu müjdeyi nasip etsin insllah size de 🤲
birkucukumut0811_ 2019-ikra Teşekkür ederim❣️ sağlık ocağına gidicem o da hafta sonu kapalıymış pazartesi günü gidicem insllah nasipse 🤲💜
birkucukumut0811_ Sukran2022 Ahirette şefaattimiz olurlar insllah 🤲 çok sevindim hayirlisiyla gelsin bebis insllah 🤲💜❣️ sağlık ocagi hafta sonu kapalı mecbur pazartesi yi beklicem🤩
Sukran2022 birkucukumut0811_ annelerini bekliyor olacaklar ben inanıyorum âmin canım benim inşallah Allah herkesin evladına hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sende tez zamanda hayırlı haberlere kavuşursun sakın bize haber vermeyi unutma ☺️
birkucukumut0811_ Sukran2022 Aminn insllah kuzum çok çok teşekkür ederim 💜❣️ tabiki ederim nasip olursa 🥰
birkucukumut0811_ 1_prensesannesii Aynen öyle bakalım pazartesiyi bekliyorum hem biraz da gecikmem olmuş olur
Minik1Civciv birkucukumut0811_ benimde böyle çıkmıştı canım 4 haftalık hamileydim. Şimdi 16 haftalık olduk. Darısı başına inşallah ❤️🥰
Nazlimmm birkucukumut0811_ içine sinmiyorsa acile git karnım cok ağrıyor de kan testi yaparlar yrım saate cıkar ben öyle öğrendim ilkini hamile olabşlirmsn diye soruyorlar düşüğüm oldu daha önce bilmiyorum dersin beta ya da bakarlar
birkucukumut0811_ Nazlimmm Yorumunuz için teşekkür ederim 🙏 bakalım nasip iki gün beklemedeyim hem günüm biraz geçmiş olur 💜