angel4545 inşallah canım iyi düşün iyi olsun Allah’a sığın başka yapacak bir şey yok. Bize de dediler şant takılabilir işte küvette 3 ay kalabilir hazırlıklı olun. Nefes alamayabilir down olabilir vs vs biz bir kaç doktora gittik. Perinatalog bana yatış verdi 35 haftadaydık sanıyorum o halde bi de yolculuklar yaptık başka şehirlere gittik olduğumuz şehirde hastaneler yetersizdi. 3 basamak olması gerekiyor başka hastaneye ambulansla yetişmez dediler. Ciğer geliştirici falan vurdular hastanede sürekli yattım serumlar ilaçlar baya şeyler yaptılar sürekli kağıtlar imzaladık. Sonra doktorlar da şaşırdı hiç bir şeye gerek kalmadı dediler küvezde kaldığında da beni anne bebek odasına aldılar yoğun bakımın içinde bebekle kaldık bi hemşire dedi li hidrops dediler bebek için ama değil dedi hiç bir şeyi yok endişelenme artık dedi. Tabi mecbur test sonuçları ve bir sorun olur mu diye orada kaldık. Benim bi de bu hani hamilelikte test yapıyorlar ya toksoplazma falan o gebelikte negatif çıkmıştı hastanede yaptıklarında pozitif çıktı o enteresandı. Hani dediler ateşli bi hastalık mı geçirdin fark etmedin yaz dönemi hamileliği olduğu için. Şantı da görüşmüşler diğer proflarla ve yoğun bakım doktoruyla doğduktan sonra takmak daha mantıklı diye düşünmüşler tam 37. Haftaya girince işte doğum yaptım. Ondan öncede hastanede hep yattım hareketsiz her an gelebilir diye çok zordu seni çok çok iyi anlıyorum. İnan doktorlar elinden geleni yapıyorlar benim orda ilgilenen doktorum da hamileydi benle aynı haftada baya kadın da kötü olmuştu doçent falan varsa olduğun yerde onlar gitmeni öneririm burda operatör doktor vardı Perinatalog o da çok ilgilenmişti adam bana ne dediyse oldu o yüzden de ben çok korkmuştum dedikleri çıkıyor diye ama resmen mucize oldu yani. Bende senin gibi düşünüyordum bir sürü hazırlık yapmıştım ve gün almak için doktora gittiğimizde öğrendik yıkıldık resmen o zaman anladım ki bütün hazırlıklar boşa tek kıyafeti bile olmasa dedim doğum katında bebek sesleri vs hep dua okudum devamlı elimden başka bir şey gelmedi. Sen bebeğine inan onunla konuş devamlı bunlar geçecek de gerçekten bebekler çok güçlüymüş bunu anladım belki sizden de sonra sıvı alırlar hafta çok da az değil mümkün olduğunca karnında tutup en doğru zamanda doğum yaptıracaklardır diye düşünüyorum. Biz bi de Ege üni. Hastanesine gitmiştik orda normal hamile muamelesi gördük o çok kötüydü sancın olursa gel gibi konuştular bu işin uzmanlarına gitmeniz çok çok daha iyi olur. İmkan varsa Bursa şehir hastanesine gitmenizi öneririm Aliye Hanım veya serenat hanıma