Hamidebrk Kizlar bugün 35+0. Son üç dört gün mide yanmasından geceleri uyuyamıyorum neler denedim ama hiç bisy fayda etmedi nasıl gecirebilirimm
000 Hamidebrk benimde aynı şekilde sabahları aşırı derecede çok oluyor uyandırıyor uyuyamıyorum şuanda aynı şekilde bir aya yakındır var benimde geçmiyor
Zsaslan Hamidebrk gaviscon louqid kullanıyprum bende yemekden önce bir kaşık içiyorum birde eğer varsa yatmaya yakın içiyorum bir kalık etkisini görüyorum
Heymomyyy Bende de aynı durum var 14.haftadayım 1,5 aydır çekiyorum tek iyi gelen şey Rennie tablet kullanmamda bi sakınca yokmuş benim ama Sizde sorup kullanın isterseniz Çoookk zor bi durum bende geçsin diye bekliyordum oysa ki , sizde de mi var 😔
eylul1809 Benimde dün akşamdan beri var, 34 haftalık olduk. Doktoruma mesaj attım rennie duo şurup içmemi söyledi
Almilosum Hamidebrk benimde öyleydi 2 gün once doktora söyledim reniee de fayda etmiyor artık diye içiyorum yarım saat sonra gene oluyor diye. Bana folbiol verdi içtim dün muhteşem bir şeymiş gece felan çok güzel uyudum dünden bu sabaha kadar en ufak yanmam olmadi
Tugceatabey rennie duo surup doktorum verdi yemeklerden 1 saat sonra içiyorum bana tamamen iyi geldi mahfolmuştum onu vermeden önce