kucukkalbimm Dün gece saat 12de aradılar hastaneden anesteziye almışlardı ve sonrasında vefat etmiş kalbi durmuş bebeğimin bugün cenazesi sevk ediliyor 24haftalik doğmuştu 😓1 buçuk ay can çekişti ve dayanamadı. Ben çok kötüyüm 🥺
Elif3333 kucukkalbimm ah benim kuzum aynisini 2 kere ben yaşadım bir kızım bir oğlum var melek olan. Seni çok çok iyi anlıyorum. Rabbım cennetinde kavuştursun evlatlarımıza. Basın sagolsun kader arkadaşım
TuqbaArslan kucukkalbimm Rabbım sabirlar versin 😔 o zaten melekti cennete uçmuş . Allahim dayanma gücü versin sizlere 😔😔
Deletedmom_51 kucukkalbimm başınız sağolsun kardeşim 😞 Melek yavrum benim, Rabbim sizden daha çok sevmiş onu demekki. Allah bir daha acı göstermesin sizlere, kimseyi evladı ile sınamasın Rabbim. 😞😞
myangelson kucukkalbimm ay şuan tüylerim diken diken oldu geçen sene 16 temmuzda bu saatlerde bana da haber gelmişti Allahım direk o güne gittim off yarabbim sana yardım etsin basınız sagolsun seni çok iyi anlıyorum malesef elim ayağım titredi bunu okuyunca 😔😔😔😔😢😢😢 yavrularimiz melek oldu bizleri cennette bekleyecekler kavusmalarimiz oraya kaldı