Bir_tirtilannesi Kızlar iyi geceler herkese 🙋🏻♀️ bugün kontrolümüz vardı küçük hanımla 🧚🏻♀️ 33+1 olduk normalde önceki kontrollerde makat geliş diyordu doktor bugün baş geliş dedi yani doğum pozisyonuna mı girmiş oluyor 🙃 nasipse normal doğum istiyorum 🌸
Humeyraeslem1 Bir_tirtilannesi evet doğum pozisyonunu almış bebeğiniz eğer dönmezse normal doğum yaparsınız ben döneceğini zannetmiyorum😊
meva_asil_moms Bir_tirtilannesi evet dogum pozisyonunu almış demek oluyor . Benimde 29.haftada dogum pozisyonunu almıştı şimdi şimdi 38+5 iz nasipse çarşamba 17 mayıs planlı sezaryen olucaz
Bir_tirtilannesi Zeyneparsln internetten baktım ama pek anlamadım 🥴😅 bilen arkadaşlar vardır illaki yakın zamanda kontrole gittinmi çiçeğim bebeğin kilosu ne durumda bana 1900 civarı dedi az mı dedim olması gerektiği gibi dedi 🌸
Bir_tirtilannesi Humeyraeslem1 ayyy hadi inşallah canımm 2. Hamileliğim bu ilkide normal doğum sezaryandan korkuyorum biraz yaşamadığım için normal olur inşallah 🙏🏻🤍 Rabbım hepimizi hayırlısı ile kurtarsın inşallah 🌸🙏🏻
Bir_tirtilannesi meva_asil_moms hayırlısı olsunn sayılı günler kaldı demek kavuşmanıza 🥺🥰 sağlıkla doğsun inşallah teşekkür ederim bu arada inşallah bende normal dogum yaparım 😇🥲
Humeyraeslem1 Bir_tirtilannesi amin amin ben çok şükür kavuştum kızıma 27 gün oldu normal doğum yaptım darısı tüm hamislerin başına hayırlısıyla 🤲💓
Bir_tirtilannesi Humeyraeslem1 ahhh ne güzel Rabbım hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah sağlıkla huzurla büyütün bebeğinizi 🙏🏻💕 Aminn inşallah Rabbım bütün hamile arkadaşlarımızın yardımcı olsun darısı bizim başımıza 🥲🥰💕
Bir_tirtilannesi usenmedimyaptimbirvelet ayyy teşekkür ederim çiçeğim 🙈🌸 Aminn inşallah tüm bebisler sağlıkla gelsin 🥰🥲
GeriCekilmeKorunmaDegill Bir_tirtilannesi bugun banada makat gelısı dendi üzüldüm ve sasırdım bende kg icin 1130 dendi azmı cok mu bilmiyorum ama bas pozisyona dönermi ??
Humeyraeslem1 GeriCekilmeKorunmaDegill döner doğum esnasında bile dönme ihtimali var benim 32.haftalarda döndü
Bir_tirtilannesi GeriCekilmeKorunmaDegill banada sürekli makat geliş diyordu canım bu hafta baş geliş dedi döner illaki kaç haftalıksın peki
Bir_tirtilannesi GeriCekilmeKorunmaDegill kilosu iyi gayet canım bende 33+1 deyim 1900 civarı dedi doktor gayet iyi dedi zaten son haftalarda kilo alıyorlar 🌸