9.05.2023 kızımın gelmeye hiç niyeti yoktu.40+4 dük ve hiç bir belirti dahi yoktu. Sabah kontrole gittim ve doktor parmakla yolu açarak 2 cm acilma sağladı eve git sabah akşam doğuma gidersin dedi çok fazla ağladım çünkü en büyük korkum normal doğum yapmaktı ve yaklaşmıştı. 8 sene önce oğlumu doğururken çok fazla sancı yasadigim için bundada aynı olacak sanıyordum hergun ağlıyordum durumum iyi olsa hemen sezeryan olacaktım sırf sancı cekmemek için ama gelk Gorki iyiki normal olmuş. Akşam otururken bı su sızıntısı farkettim ve hemen tuvalete gittim Nisan ve suyum gelmişti hemen yürümeye başladım sakin bı sekilde 2 saat felan evin içinde dolandım. Sonra banyoya girdim bı banyo yaptım çıktığımda sancilarim artıyordu etrafındakiler hadi hastaneye diyorlardı ama kimseyi dinlemedim evde cekecem dedim saat 10 dan gece 2.30 a kadar evde cektim sancimi hareketli biçimde hastaneye gittik ordada baya yürüdük girişi yaptrdim doğum %55 başlamış dedi artık sancı dayanilmazdi korkudan ateşim çıktı tansiyonum çıktı ama ne fayda 3.35 de sonunda kızım dünyaya geldi. Yani toplamda 1 saatte herşey oldu bitti. Sakın korkmayın sanciniz geldiğinde asla paniklemeyin ve bol bol yürüyüp rabbi tesir duasını okuyun