Hatunnn Cansutkbs bana dokktorum ole rahatsiz oldugunu dusundugunde tam yan yatma sirtini destekle ve agirligini arkaya ver dedi. Bebek sıkısmıyor icinde bulundugu sudan dolayi ama hareketlerinin kisitlandigi oluyor tabi
Melissssa Cansutkbs ben de bazen böyle düşünüyorum ama benimki en çok sırt üstü yatınca oynuyor anlayamadın 🤷♀️😁
MeltemKocamer Cansutkbs yüzüstü hariç her pozisyonda yatıyorum..biraz tevekkel olmak lazım..kasma o kadar,rahat ol☺️Bişeycik olmaz çocuğuna merak etme
Annem Cansutkbs asil bebek keyfi yerinde olunca hareketleniyor ne diye sabaha kadar uyumuyorsun bacim sen rahat ol sola yatmak sagdan daha iyiymis Sagdab kan akisimi geçiyormuş neymis uzmandan dinledim 😃😃
Polo Cansutkbs havuzun içinde yüzen bir tospik nası ezilir büzülür zarar görür :) Öyle düşün :) Rahatca keyfne göre yat. Zaten bebek yönlendiriyor hangi pozisyonda rahat edeceğini
Cansutkbs Ohh süper kızlar sağolun valla uykusuz gecelere erken başlamışım meğer😑😂 tamamdır artık rahat yatabilirim çok teşekkür ederim 👍🌼💞❤️
istanbulluanne Cansutkbs Kiz ben 30. Haftaya kadar yüz üstü yattm 37. Haftadaym hala da yanlamasina yatiyorum o sıkışmaz merak etme içersi ona 3 oda 1 salon 😀
Baby_is_loading Cansutkbs https://www.instagram.com/p/BoKQAHVhqlE/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=154rcpllzrtsg
AygyulSina Cansutkbs sıkışmıyor ezilmiyor sen yataga yattigin zaman oda suyun icnde kaydigi icin dengesini bulabilmek icin tekme atiyor bu onun rahatsiz oldugunu gostermiyor sadece uyuyabilmek icin annesi gibi dogru pozisyonu ariyor. Bunda gulunucek hic bisey yok normal seyler bunlar. Ben bi videoda izlememis olsaydim bende bilmez bende oyle sanardim. Gonlunu ferah tut rahat rahat uyuyabilirsin
ttgb38 Hiç birşey olmaz Rabbimin izniyle annesi ♥️ o suyun içinde karnında yumuşacık mekanı var onun sağa yat sola yat hiç sorun değil. Ben sağa sola yatsamda uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi 37 olucaz hala öyleyim yani bi uyanıyorum karnımın etleri ağrımış sırt üstü yattığımdan 🤦🏻♀️
YaseminBatrk ttgb38 develt sorun yoksa kağıt verip yonlendirme yapmıyor. Yapan kim şöyle hemen gideyim 🤭🤭🤭
Elifyilmaz Cansutkbs oyyy kiyamam ben sana bunda guluncek bisey yok kuzum saga ve sola yat kuzum sirt ustu zararliymis canim yaa cok tatlisin bende hissetsemde tekmeleri hayirlisiyla 😂😂😘😘