hobilinka_by_leyla Merhabalar… Bir şey sormak istiyorum henüz 8 haftalık hamileyim diş ağrısı dan muzdaribim. İlaçta vermedi doktorumuz ne yapsam bilemedim en azından evde ağrısını hafifletecek bir şeyler var mıdır? Fikrinize ihtiyacım var 🙏
Simgeee99 hobilinka_by_leyla ah canım diş ağrısı deme çok çektim tekrar şişmesinden korkuyorum 21 haftalık gebeyim bende. Ben Bi kaç tane karanfil koyarak geçiştirmeye çalıştım birazda buz koyarak
didemmmm1705 hobilinka_by_leyla geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sirkeli su tuz karışımı çok işime yarıyordu bide karanfil ağrıyan bölgeye 😔
Nisanurbrl4 Şuan aynı durumdayım internetten okuyordum tam buraya göz atayım dedim yanağıma buz tuttum daha hafifledi yapabilirsiniz 😌
hobilinka_by_leyla Nisanurbrl4 ayyy şu an bende buz tutuyorum yanağıma teşekkür ediyorum çok geçmiş olsun size de 🥰
Tugba_23 Bir çay bardağına yarım üzüm sirkesi üzerine su bir tatlı kaşığı kadar tuz koyun ağzında sert bir şekilde yudum alarak çalkalayıp tükürün,bende aşırı etkili oldu 9 ayı bunla devirdim