Cerkes6019 Perşembe günü 6+2 ama keseden bebek göremedik henüz böyle olan var mı geç döllenme benim adet tarihime göre 7+2 ultrasonda 6+2
Irmakozcan Cerkes6019 canım benimde öyle oldu 5+2 de kese var bebek yok dediler 7 haftalık olunca gittim hem bebek göründü hem kalp atışını dinledik
Mavinin_kadini Cerkes6019 7. Haftada bile alttan bakıldığında zor görülmüştü panik yapmayın birkaç hafta daha bekleyin
Cerkes6019 Mavinin_kadini kubraayman happyvera Irmakozcan Aynr1380 Bende biraz geç gidicem üzülmek istemiyorum çünkü rabbim hepsini saglıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin ❤️
Aynr1380 Cerkes6019 çok normal bebek yok denecek kdr ufak vajinal muayenede görülür ama . Bizde de görünmemişti en son vajinal muayene de götüründe kalp atışı duyuldu
Minigininannesi Cerkes6019 bende gittiğimde yoktu sadece kese vardı 8+2de gittiğimde bebek baya görünüyordu şekillenmişti
777gonul_ Cerkes6019 6+6 da bende kese gözüktü Ama bebek gozukmedi 19 u gidicem inşallah görürüm şu an 7+4 haftalık hamileyim
Cerkes6019 777gonul_ kesenin net oldugu resmi vermedi 17 sinde gidicem bende o zaman inşallah görürüm bebegimi benimki yarın 7 haftalık olucak 5+4 Ken gördüm keseyim ben sanırım