Tanembebek5 Korku heyecan hepsi karmakarışık şeyler başladı.. Her an suyum mu gelecek stresi sağolsun doktorum sayesinde aklımdan çıkmıyor. Erken doğum riskim var çünkü gününden önce gelebilir dedi.. Sağlıkla gelsin de önemli olan o beklemeye devam 🙏
YaseminBatrk Tanembebek5 hayırlısı olsun inşallah içini ferahtut annesi ❤️ doktorun neden erken gelebilir dedi peki
161823ym Tanembebek5 bende 37+3olduk bnde her an beklemedeyiz.bakalim nasil bir dogum hikayem olacak inşallah kolay ve agrisiz gecer 3.dogumum olacak hayirlisiyla
Atmacabebek Tanembebek5 alalh hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde 36 +4 olduk geçen hafta Dr gittim bbebek 3 hafta önden geliyormus şuanda 3 buçuk kiloymus şeker olabilir bebekte falan bisiler dedi Dr çok üzdü beni ama insalalh 37 gecseydik inşaallah
xzxzxzxzxz Tanembebek5 çok şükür biz de 00.00 itibari ile 37+0 haftalık olduk🥹son 21 gün ama bebiş ters 🤰🏼 o yüzdennn sezeryan olacak ve daha az kaldı tabi bebiş hala dönmemişse😄 gerçi dönmüşse de kafam çok karışık bilemiyorumm sezeryan mı normal mi 😂 şuanlık sezeryan çarşamba günü kontrole gideceğim belki o zaman belli olur tarihimiz😇🥹 sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🤲🏻
Tanembebek5 YaseminBatrk iri bebek haftasından önde çünkü canım bi de kafasını kanala dayamış her an olabilir dedi
Birglbiray Biz de tam 37 haftalık olduk bugün 🌺 ben de aynı şekildeyim her an bekliyorum vallahi. Erken doğum riskim yok şükür ama bana erken gelecek gibi geliyor hep. İkinci gebeliğim bir de her şeyi bilince insan daha da bi tuhaf oluyormuş, siz nasılsınız ağrınız falan var mı ?
161823ym Atmacabebek 2.hsmilegimde de doktor bana hafta önden gidiyorsun demisti son haftalrda duzelmisti
Tanembebek5 Atmacabebek aynı durumdayız canım başından beri öndeydi benim bebeğim de eşim de ben de 4 üzeri doğmuşuz biraz da genetikmiş öyle söyledi doktorum. Bakalım sağlıklı olsun da önemli olan o. Her bebek farklı sonuçta 4 üzeri doğan da sağlıksız olacak değil 🙏
hayaldi22 Atmacabebek bebekmseker olabılır ne alaka ya annede olursa cocuk kılolu dogar derler genelde bende 38+5 im cocuk 3.800 faln 5 günde önde gıdıor en basımdan berı oglumda 40+5 de 3.700 dogdu korktum suan yanı🤧
Asyacan__ Bizde bugün 37+1 iz, persembe günü dpguö icin gün verdi dr, su sınırdalıgı ve gelişiö geriligi vardı bşraz toparladık ama buseferde tansiyon yukselmeleri basladı saglıkla sıhhatle ve kolaylıkla kavusalım insallah
Tanembebek5 xzxzxzxzxz ben de pazartesi nst ye giricem bakalım 37+2 oluyorum. Geçen hafta gittiğimde ağrılarım çıkmıştı
Atmacabebek hayaldi22 bilmiyorum ki cnm işte anlamadığım şey madem bebekte şeker vardı bu zmanaa kadar niye çıkmadı karın çevresi capindan geniş dediler şimdiye kadar neden görmediler kontrollerimi de aksatmadan yaparım kilolu olması bile onlar için anormal bı durum
asliiiaydin Bizde 36+3 olduk. Ama gün içinde ağrım oluyo karnım taş gibi kalıyo sizin de öyle oluyor mu?
Tanembebek5 asliiiaydin evet canım kasılmalar sertleşme ler oluyor doktor doğum öncesi ısınma turları dedi 🙄
reisMom Tanembebek5 gelmiyor aşkım gelmiyor 37+5 az kaldı diye diye sonlarına geldik bebiş gelmek istemiyor 40 ı görücez galiba ya
Tanembebek5 reisMom ayy banada tam 39 a gün verdi ama sanki gününden önce gelecek gibi zaten doktorumda öyle söyledi. Bu hafta doğurma dedi 🙄