Gizemliana Ben 17+5 haftalığım yan yatıyorum genelde arada ama yüzüstü yatasım geliyor bu aralar zor duruyorum cokta korkuyorum bebege bisey olur diye acaba oda ne gibi zararlı yüz üstü yatmak
Aysegulinanc senoski 32 den sonra istemende sırt üstü yatamıyorsun canım merak etme bende sürekli sırt üstü dönmüş buluyordum kendimi şimdi mümkün değil bebek büyüdükçe yatamıyorsun
Havvaca Anneadayi0404 yok canım hem sağ hem sol yat sırt üstü yatma sadece. Benim Dr um sırt üstü ve yüz üstü hariç nasıl uyumak istersen öyle uyu dedi ♥️
Kuzuluanne sevilayc Yanlış bilgi bebeğe giden kan akımı önemli o yüzden sola yatış önerilir hatta nst çekilirkende çoğunlukla sola yatışta bakmak daha doğrudur tabiki uyurken bilinçsiz olduğumuz için olabilir önemli olan uyandığımızda bu durumu düzeltmek 😊
ridakegzo senoski ben hamile yastığı aldım böylelikle sağa yada sola yatıyorum😇ve ağrılarımda hafifledi yastıkla
Tugrann-annesi0404 Fifii07 Sırt üstü yatınca karın İçe gömülür gibi oluyor zaten bu nedenle tabiki iyi değil özellikle son aylarda. Fakat çok da kafaya takmayın diye dedim çünkü bilinçli yaptığınız bişey değil