Em16 aysebaday61 ben burada ultrason fotoğrafını da paylaştım , tarihlere göre de baktırdım herkes erkek dedi 😅 Ama cumartesi öğrendik kızımız olacak 🌸💓🥹
Ceren1993 Srplztrk Srplztrk sen bana dua et benimde bi kuzum olsun ismim Seval söz bende sana edeyim❣️
Mhmt1234 Ceren1993 inşallah dediğin olur bende hep erkek hissettim hayırlısı 16 da gidicem eğer öyle birşey olursa dua ederim bildi diye yazicam erkek hurefeleride bende mevcut dua et
dolunayes Ceren1993 olursa sana yazicam canim :) yumurtlama 31 martti ilk ve catlama 1 nisan sonra 2 3 4 diğer yumurtlamaydi :) ama sata gore bakıyorsan dogrudur heralde
Delice_zeytin Ceren1993 doğum tarihim 15.10.1988 Son adet başlangıcım 14 nisan Cok yeni henüz ama aşırı meraktayim
Ceren1993 Delice_zeytin adet döngüsü 30 mu bak yeni olduğu için geç döllenme filan olabilir bn şimdi hesaplarım sen kalp atışını duyunca tekrar yaz emin olalım tarihten
dolunayes Ceren1993 iki ya sorma her ay iki oluyor benim Biri 31 mart iste 1 nisan catlama Biri 2 nisan 3 nisan yumurtlamq 4 nisan catlama nisanda da kiz mi çıkıyor canim ay olarak kendimi kıza hazirliyim :) bakabildin mi canim 30 temmuz 1993