balimiscat edanurrrrrrrrr yaa 🫣😅 sağlıklı olsun da bende erkek hissediyorum Çin takvimine göre de öyle diyor kız olursa daha iyi olur 🤪😂
balimiscat Ceren1993 aynen 16. Haftada gel dedi inşallah açarsa görücez 😅 ben rüyamda erkek gördüm kız olursa çok daha sevinirim 🥰😂
Gunay_14_18 Ceren1993 benim verdiyin formule yapiyorsunuz ama burda size yazanlarin coguna ben hesab yaptim))
glcn-88 Ceren1993 Nedense içimden hep erkek geçiyor erkek hissediyorum hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🌸bu da ultrason görüntümüz
esra1791 balimiscat bende çin takviminde 2 yıl önce kız diyordu oğlum oldu şuan hamileyim şuan erkek diyor çin takviminde kızım olacak kısmetse cinsiyeti belli oldu çin takvimi tam tersi çıktı bende :)
Busranurars Benimde net bir şey demedi göstermedi çünkü 🙂 @Ceren1993 bana da bakar misiniz doğum tarihi : 10.02.1997 son adet : 18 ocak
goknurturgut Ceren1993 @“Ceren1993” bize de bakar mısınız?? ☺️ 07.09.1997 son adet tarihimde 10 şubat
balimiscat Mylove1998 valla biraz rahatsız ettik görmeye çalıştı ama göstermeyince bende ümitlendim erkeği hemen anlıyorlar bakalım hayırlısı 🥰