Deletedmom_85 Sorum başlıkta kısçeler tüp bebek tedavime çok az kaldı Pazar günü ilaç bitiyor ama ne zaman adet olurum acaba?
Koalammm Deletedmom_85 ben bebek isteyince bırakmıştım bıraktıktan sonra yine aynı gününde olmuştu gecikme yaşamadım
Minmini Deletedmom_85 tam kutu bitiriyorsanız yani ilacı yarıda bırakmadıysanız normal düzeninizde olursunuz
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_85 bende duphaston kullanıyordum kist için ne zaman hasta olurum hiç bilmiyorum 😬27 Nisan’da başladım 7 Mayıs’ta da ilacım bitti. 20 ilaç vardı kutuda ama birini içecekken yere düştü bu da etkiler mi gecikmesini bilmiyorum 😵💫
eylulmihrasmom Deletedmom_85 en geç 1 hafta içinde adet gününe denk gelmiş olması lazım o dönemin ben de bir ara hormon tedavisi için kullandım bittiği zaman oluyordum hemen
Deletedmom_85 İnternette 1 hafta içinde diyor ama yinede merak işte ortalama ne kadar zamanda adet gelir 🫥
Koalammm Deletedmom_85 inşallah canım 🙏 zaten ilaç düzene sokuyor adeti sende nasıldı bilmiyorum hiç sapmazdi ilacım bittikten sonra adetim başlardı sendede öyleyse yine ilacın bitince adetin olur gününde. bidaha atmayacaksin zaten sonra yine devam eder olmayacgini sanmıyorum normalde de adetin duzenlj oluyorsa. İnşallah hersey gönlünce olur ♥️🙏
Dolphin16 Ben 5 sene kullandım bıraktım o ay hastalanmadım hamileyim sandım meğerse hapın yan etkisi uzun süre içince adet görmeyebiliyorsun . Sonra ikinci ayda adet olmuştum .
Deletedmom_85 Dolphin16 ben İlk defa doktor kontrolünde kullandım kullanmam gerekti daha doğrusu. inşallah öyle bir durum olmaz ya hemencik olurum🥲
Deletedmom_85 Koalammm benim adetlerim çok düzenlidir zaten. İnşallah gününde olurum o zaman dediğin gibiyse. Çok teşekkür ederim canım inşallah 🩷
Deletedmom_85 cahilelafanlatamazsinyorulmaa Haha 😬 günü gününe içtim sabah ilk işim onu içmek oluyor inşallah düzenli zamanında gelir😬
incinur0102 Deletedmom_85 adet olamadigim için yıllardır içtiğim bir ilaç :) bıraktıktan sonra hiç 3 günü geçmedi 3.gun regl oluyordum
Dolphin16 Deletedmom_85 yok ya adet olursun hemen bi ay içmek korumuyor zaten . Ben ilk başladım 3 ay düzenli içtiğim halde oğluma hamile kaldım doktor vücut alışana kadar korumaz zaten dedi . Korumamış beni . Sonra işte 5 sene kullandım 1 sene oldu bıraktım . Bi ay olmadım sonra düzenli oldum
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Deletedmom_85 14 Mayıs seçim günü hasta olmam gerekiyor normalde 🤓 birkaç gündür kasık ağrım var sağ tarafta neden bilmiyorum kist sol yumurtalığımda 😵💫