Mylove1998 Flydgr_ olabilir çok kafayı takma hayırlısı neyse o olsun kız erkek farketmiyor sonuçta ama bana görünüş olarak öyle geldi hayırlısıysa tabi ben sadece tahmin ediyom yanımda oldu mu biri bilirim ben anca diğer türlü tam tutturamayabilirm
Flydgr_ burcudemirr Selam son güncelleme başka bir doktora gittim meraktan dayanamadım 19+3 üm kız dedi ama güvenemiyorum ki😀😂
burcudemirr Flydgr_ kız dediyse kızdır canım doktorun iyiyse yani tecrubeyliyse sıkıntı yapma zaten 20 haftalık olmuşsun kesinleşmiştir merak etme kesen varsa at bakayım istersen anlasilirsa
Flydgr_ burcudemirr Ultrason vermediler ya 😥 izmitte üniversite hastanesine gttim😂 belki ordakiler daha iyi görür diye😂😂😂😂
burcudemirr Flydgr_ olabilir canım ama dediğim gibi 20 hafta olmuşsun artık netlesmistir onlar kemiginden kesesinde cinsiyetini anlarlar zaten üreme organları da gelişmiştir tamamen nettir yani şuan doğrudur ne dediyseler hayırlısı olsun inşAllah
AnnesiyimM53 Flydgr_ keseden ve yüz keskinliğinden esmerella var benim bebeği ve bir çok kişininkini çok iyi tahmin etti bence onu etiketle ☺️☺️