Ece_burhan Bugun 28 +1 haftaligiz ve doktor randevum vardi doktor kilosunu 1153 gr dedi ve ayaklari asagida kafasi yukarida dedi dönmezsse sezeryan dedi son haftalara kadar döner mi sizce ?
Duyguss24 Ece_burhan stres yapma canım doner insallah benim ilk gebeligimde 30 haftada terstir 34 de döndü 36 ya kadar yolu var doner insallah
hulya1406 Ece_burhan döner döner benimde o haftalarda dönmüştü doktorum baş aşağıda gibi dedi çarşamba gittim baş yukarda dedi ☺️ Solunuza yatın içerde turu dönüşünü tamamlaması gerekiyor dedi doktorum.Kan akışı daha fazla dedi.Bende hiç yatamam soluma 😞
minikoannesi123 Ece_burhan döner bence benim 31. Haftada donmemisti ama bugün kontrolde 32. Haftada dönmüş :))
Sedaayaz Gunes17 bende seni çok sevdim ama insta kullanıyor musun diye sorsana sosyal medya kullanmıyorum 🤭🤭
Sedaayaz hulya1406 soluma yatmaktan artık sol tarafım çürüdü desem yeridir sağıma yatıyorum uykum çok geldiği zaman soluma dönüyorum ama artık yanlarım ağrıyor uyku falan yok yani aynı durumdayız bizde malesef 😒
hulya1406 Sedaayaz bende soluma yatmaya çalışıyorum doktorumun dediği gibi ama sonra heralde sağıma dönüyorum.Zaten sabaha kaç kez dönüyorum Allah bilir 😊
minikavakado Ece_burhan çok erken herşey olabilir şimdiden telaş etmeyin 38 haftalığım başı aşşağıda ama kanala yerleşmedi mesela. Sağlıkla kucağımıza almaya odaklanmak lazım 🥹 öyle yada böyle doğum şekli değil doğum önemli stres etmeyin