Hilalhamzaa  lütfen artışım normal mi sanki niraz düşük gibi geldi ama
Hayalim1_ Hilalhamzaa /70 artış var canım gayet ıyı endıselenme kuzum sağlıkla al kucağına inşallah🤲🏻❤️🌺😍🙏🏻
LionsMom Verdiğiniz saat de önemli aşağı yukarı iki gün aynı saatlerde olması lazım oyle miydi? Mesela birini aksam verip 2 gün sonra sabah verirsen düşük çıkması normal
Prensesannesi96 Gayet güzel canımmm ne kadar zaman oldu gecikme fazla bile :))) bundan sonra beta istemez zaten 10 güne kese de belli olur inşallah kalp atışı da 🥰 stres yapma ben kızımı 150 ile öğrendim 10 gün gecikme sonucu :)
Hilalhamzaa Prensesannesi96 10.gün gecikmemin değeri 3295 ben ikinci günümde 192 ile öğrendim normal mi bunlar
LionsMom Hilalhamzaa haydi haydi gözükür hatta haftasiyla uyumluysa kalp atisi ekranda görülür ama küçük olduğu icin duyulmaz
Prensesannesi96 Hilalhamzaa ayy bende aynu şekilde öyle olunca hersey çok güzel ilerlese bile insanın içinde hep korku oluyor bduur dogurcam hala ya bişey olsa diyorum. Rabbim bunun mutluluğuyla kayıpların acısını unutturur inşallah dua edin güzel düşünün Allah’ın izniyle bu sefer olur benimde 3. De oldu bi düşük bi kimyasal bi düşük riski simdş 2. Gelecek Allah’ın izniyle 😍🤲🏼 darısı isteyen herkese inşallah