Esmer0 Berel06 ben adetim bitti biteli yaptım hep silik di gebelikte silik çıkana kadar bu testtede pembe çıkıyor daha koyu olmuyor
ikizprensesannesi @Esmer0 Aynı ovulasyon testinden ve ovulasyon testinin gebelik testinden bende de vardı aynı sizin gibi çıkmıştı gebelik testimm isterseniz atabilirim ve vardı ben transfer günümün 7. Gününde yapmıştım inşallah sizinde vardır amin amiiin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Esmer0 ikizprensesannesi tıpkı benimki gibi kan verir mi sizce ya da çarşamba gününe mi bekliyim eşime söyledim gelirken gebelik testi alacak başka bir tane
Lunalunay ikizprensesannesi testin içini mi çıkarıyorsunuz ilk kez böyle çubuk kağıt şeklinde gördüm ☺️
ikizprensesannesi @Esmer0 attım bakın ama böyle çıktığında kanda çok yeniydi dayanabilirseniz bekleyin güzel yükselsin🤲🏻🌸
Esmer0 ikizprensesannesi eğer gebe kalırsan aspirin kullanman gerekiyor o yüzden ben korkuyorum kampatılaşması var ben de biraz
ikizprensesannesi @Esmer0 Evet sizin ki benimkinden belirgin erken gebelik testi almalısınız ama çünkü varsa dahi çok yeni kasetlerde çıkmayabilir. Coraspin mi başlamanız lazım