Berel06 Esmer0 o zaman ovulasyon testi yap ikisinin de çok koyu kırmızı çıkması lazım yani pik yapması lazım
Berel06 Esmer0 ben 5 gün kala ovulasyon testi ile öğrendim test kopkoyu kırmızı çıkmıştı Yani dediğim gibi pik yapmıştı Bir dene bakalım Sende de o şekilde çıkacak mı bugün
Esmer0 Melek__55 canım ben ovülasyon testi de yumurtlamamı bekliyordum ama her koyun çıktığında da o günü değerlendirdim ama yumurtlamam olmadı tam çift çizgi hiç görmedim gebelik testi yaptım silik çıktı
Lunalunay Berel06 pik yapması ne demek çok koyu çizgi çıkarsa denenmesi mi gerekiyor aynı günde mi 2 test yapilacak
meltemmmxx Esmer0 var en alttakinde bile gördüm ben uzman oldum artik bu konularda… 2 senedir o silik çizgiyi aradim yoktu… sonunda gördüm 7 haftalıgm😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Nergizos BAT 17 Mayıs. Ama dayanamayip bugün test yaptım. Evde bir gebenin günlügunun testi vardı onunla denedim. Pozitif gibi dimi kızlar. Çok heyecanlıyim🙈
myangelson Nergizos bu attığın test gebelik testiyse kesin var kız sorulur mu hiç 😂😂😂 kan verirsen kesinlestirirsin hayırlı olsun
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Esmer0 daha çok yeni o yüzden aşırı silik çıkmış pazartesi günü kesin beta hcg baktır😍
Nergizos cahilelafanlatamazsinyorulmaa ayy gerçekten dimi🙈 ne biliyim insan korkuyor. Gereksiz yere umutlanmiyim diyor. Bı de erken yapınca gidip gelip bakıyorum teste😂
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Nergizos maşallah baya belirgin çıkmış bide kan versen düşük bir değer çıkmaz benim de ilk öğrenince bunun gibiydi ben 1000′le öğrenmiştim 🫣
Nergizos cahilelafanlatamazsinyorulmaa maşallah ne güzel. İnşaallah herşey yolunda gider benim de. 39 yaşındayım bir düşügum var. Üç ay sonra pozitif inşaallah