evremm3673 Merhaba arkadaşlar Progestan fitil olarak gece yatarken kullanıyorum ve sabah kalktığımda bi kısmı afedersiniz çamaşırımda görüyorum. Acaba ilaç yeterli yere ulaşmıyor mu merak ettim doktora sormayı unuttum sizde bu oluyor mu?
SinemAkyldz_ evremm3673 ben fitil olarak kullanmadığım halde bende de oluyordu çamaşırımda lekelenme bence daha daha faydasını gördüğünün işareti
Ebru_20 evremm3673 evet canım normal ihtiyacı olanı alıyor sonra ihtiyaç fazlasını dışarıya atıyor ve sık sık iç çamaşırı değişmesi gerekiyor ve asla ped falan kullanılmaması gerek
Gebeyim-32 evremm3673 ilacın gidebileceği bi yer yok ki 😊 yani ilaç orda çözünüyor hormonu vücut emiyor , ilaç kalıntısını da dışarı atıyor. Bende tüp bebekle hamile olduğum için uzun süredir kullanıyorum . En etkili progesteron desteği bu yöntem o yüzden içiniz ferah olsun
Mavinin_kadini evremm3673 evet çok normal anca çamaşırını sık değişmeni yahut günlük pet kullanmanı onu sık değişmeni tavsiye ederim. Uzun süreli kullanımda bölgede tahriş olabiliyor. Bende olmuştu ben eşim çamaşrını kullanıyordum bol rahat oluyordu.
_tuuggcce_ Evet, oluyordu. Alması gerekeni alıp, fazlalığı dışarı atıyormuş. Bende bir süre kullandım. Normalmiş yani canım
Ebru_20 irem_19 enfeksiyon oluyor benim ebem de doktorum da bu konuda sıkı sıkı tembihledi ben bir kaç defa iç çamaşırım batmasın diye kullandım idrar yolu enfeksiyonu oldum