irem25 Kızlar bebeğinizi ilk hissettiğiniz an neydi, ne zaman gerçekleşti, nasıl oldu anlatır mısınız
Aslan10 irem25 reglimden 7 gün önce kanama oldu şüphelenip test yaptım silik pozitif çıktı hemen kan verdim 231 hcg çıktı 2 gün sonra verdim 462 oldu şuan 5 haftalık olduk canım
kadertugrul7 irem25 hiç bir belirtim olmadi günüm geçmesi dışında tam 8 gün geçmişti test yaptjm ama kendimden de bı o kadar emindim eşimin meraki gitsin diye yapmıştım ikinci çizgi cok net çıkmıştı
Bal_1604 irem25 hiç belirti hissetmedim 😌 adet gecikmesi dışında testtede silik çıkmıştı hemen kan vermiştim o.heycanla doktora gidince de kesinleşti sonuç
adatuna irem25 regl belirtileriyle aynı belirtiler oldu ovulasyon ile takip ettiğim için yumurtlamadan 12 gün sonra test yaptım pozitifi gördüm
irem25 Aslan10 maşallah ne güzel haber, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum ❤️
Sibel_72 Adetime 6-7 gun kala evi detaylı temizleyeyim dedim çekmecede erken gebelik testi gördüm dışarda feci bir kar yagıyor dedim eşime şaka yapayım testi yapmamla silik çizgi bir oldu şok oldum 😳 allahtan evin altında eczane vardı indim kadına gösterdim pozitif dedi kan ver eşimi direk aradım o da şok olmuştu beklemiyorduk bir nevi korunuyorduk şakalanan ben oldum allahtan video çekmiştim anı olarak benim tepkim kaldı :) Suan 18 haftalık Bebişimi bekliyorum darısı sana (9.haftaya kadar hiç bir belirti yoktu yakınıyordum hep 9 dan sonra hep kustum hala da kusuyorum )
irem25 Sibel_72 aa hadi yaa benim adet tarihime 8 gün var ama belimde 3 gündür inceden bi ağrı hissediyorum. Bugün de başım hiç daha önce yaşamadığım şekilde döndü öğlene kadar midem de bulantı değil ama boşluk hissi gibi, bağırsaklardaki gaz sanki kasıklarıma yerleşmiş gibi 2-3 gündür sizce var mıdır gebelik
_3prensannesi Selam kızlar benim eltim de adet gecukmesinden sonra idrar testi pozitif çıktı ama kan değeri düşük gibi doktor iki günde bir kan istiyor şu an 3haftalık betası 155 normal mi acaba çok korkuyor o da düşük olur diye doktor ilk başta sağlıksız gebelik dedi
Ebus2045 Benim göğüs uçları çok kasinmisyi aşırı yani bide uykuyu hiç sevmem yani 4-5 saat uykuyla çok zinde kalkan biriyim ama aşırı uyuyordum her fırsatta sızıp kalmıştım 2 gün geçince test yaptım pozitif çıktı kendimde çok şaşırmıştım planlı degildi
dnzasl irem25 bende hiç yaşamadığım kadar bel ağrısı oldu ve rüyamda bebeğimin olduğunu gördüm :) Regl günüm 1 gün geçince test yaptım pozitif çıktı.
minikoannesi123 irem25 Havalar serin olmasına rağmen aşırı derecede sıcak basiyordu geceleri ve devamlı uykularım bolunuyordu. Ayrıca çok karışık rüyalar görüyordum. Reglimden 3 gün önce de kan testinde öğrendim
Seh999 Adetime 3 gün kala karın ağrılarım başladı ama adet ağrısı gibi değildi . Ovulasyon testi yaptım normalden koyu çıktı yumurtlama varmış gibi gidip kaset test alıp öğrendim.
cokkasmabeabi irem25 yoğun akinti, kabızlık, göğüs büyümesi ile anladım. Bir de bu son gebeliğim hariç diğerlerinde yattigim zaman karnimda bir his vardı yatarken sanki biseyin üstüne bastiriyormusum gibi, o olunca hamile olduğumu anliyodum😬
irem25 cokkasmabeabi ya işte benim de kasık bölgemde öyle bi his var, bu ay bizim ilk denememiz gaz gibi de bi his ama kasıklarımda, bağırsakların altında inşallah ilk denemede tutmuştur 🥰🥰
Esradmrci10 irem25 kasıklarımda iğne batıyor gibi ağrılar oluyordu adetiminde gecikmesiyle acaba hamile miyim diye test yapmıştım ☺️
Hilal2 Bel agrısı olmaya başladı adet olacagım gün çok hafif damla damla kan geldi aha oldum sandım ama kesildi bekledim bekledim bi baktım 5 gün geçmiş test aldım yaptım kıpkırmızı çift çizgi inanmadım hastaneye gitti beta 3112 çıktı ertesi günde doktora muayene oldum 4 haftalıktı