FatmaYildizx41 İstanbul da Perinatoloji uzmanı Dr nerde bulabilirim riskli gebelik dedi ikili tarama testi yüksek çıktı napmam lazim
ayse_1960 FatmaYildizx41 marmara üniversite var kadın doğuma randevu al onlar perinotoljiye yonlediriuor direk perinotolojiye alınmıyor devlette
Esragungor34 FatmaYildizx41 Esenyurt’ta esencan Hastanesi’nde var yine Esenyurt kanuni sultan Süleyman hastanesi ve doğa Hastanesi’ne de bu bölüm var benim bildiklerim hepsi de iyi kanuni s.s hastanesi araştırma biraz zor randevu bulursun diğer ikisi özel ama çok iyi doktorlar onlara hemen randevu bulabilirsin Google da numaraları var hastanelerin
Habibe-78 Ben perınatoloji uzmanı Ahmet gül e gıttım Google yazınca dırekt cıkıyo zaten gayet güzel inceledı yalnız konuşurken dıkkatlı dınlemek gerekıyo biraz hızlı konuşuyor 2000 tl verdık doktorum yönlendırmıştı
strong17 Maltepe’de “Perinatoloji İstanbul” adında bir yer var. Doktor bu alanda da uzman: Cem Turan. Oraya gittim memnun kaldım tavsiye ederim
Semakaplan FatmaYildizx41 Mecidiyeköy de İbrahim Kaleli var. 1800tl, alanında çok başarılı 2 kere göründüm. Gidebilirsin her sorunu dinliyor cevaplıyor konuşuyor
aysesu Erdem hastanesinde var. Hafta içi çakmak erdemde, cumartesi günleri Çamlıca erdemde ebru Davutoğlu bakıyor ben ona gittim memnunum. Cumartesi günü hem de hastane boş otoparklar boş oluyor, eşimle gidebilmek için cumartesi almıştım ben çok rahattı
Tugbayildiz21 FatmaYildizx41 Esenler ve Sefaköy medipol doç dr Erol arslan kesinlikle öneririm. Benim ikili test yüksek riskli çıkınca bebeğim eşinden sıvı aldık bir operasyon yaptı kendisi çok çok memnun kaldım çok güzel geçti. Her şeyden öte hem çok iyi bir doktor hem de inanılmaz iyi bir insandır halden anlar endişelendirmeden korkutmadan tüm ihtimalleri anlatır. İhtiyacınız varsa bir şans verin derim Google’dan da araştırabilirsiniz