tunahansmom Kan değerim düştü 266 ydı çarşamba günü bugün 226 çıktı… kendiliğinden düşer mi yoksa tedavi gerekir mi bilmiyorum ilk olacaktı… duygularım karmakarışık 😔 eşimle çok üzüldük ama elden bir şey gelmiyor maalesef 😔
Ssabanci tunahansmom benimde ilk gebeliğim böyle oldu üzülmeyin düşük yaptım 2 ay oldu üstüne 1 adet gördüm şimdi tekrar hamileyim tekrar olur inşallah moralinizi bozmayın❤️
Egeminannesi tunahansmom zaten Dr lar sağlıklı olmayan gebeliği sonlandiriyolar hayırlısı böyle imiş diycez yolumuza bakacaz Allah en yakın zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin canım hamile duası kabul olur 🥰🤗😘
CaglaUmay tunahansmom geçmiş olsun. Büyük ihtimalle kanama ile kendiliğinden dusucektir ama adet kanamasi gibi yani korkmayin panik olmayın ve şöyle dusunun vücut sağlıksız olan hiçbir şeyi içinde barındırmaz atar demek ki bu gebelik sağlıklı değildi vücut sonlandırıyor. Umarim en kısa sürede anne-baba olmak nasıp olur. Herşey gönlünüzce olsun 🩶
tunahansmom Ssabanci çevremdekiler hep hemen ardından hamile kalabilirsin diyor ama korkuyorum ya yine olursa diye 😔