BilgeYavuz Arkdaşlar 32 haftalığım ayak tabanlarım çok ağrıyo basamıyorum üstüne birde iştahsızım bebek kilo alamayacak diye korkuyorum böyle genel olarak hep tok gibiyim acayip duygulardada değişim
BilgeYavuz Daha yeni gittm 1800 dedi doktor ama şuan ne kadar oldu bilmiyorum açıkçası üzerinden bir hafta geçti
123esr_ BilgeYavuz bebeğiniz için yemeye dikkat edin kaşar muz yumurta ceviz süt günlük tüketin biraz zayıf gibi sanki burada bakıyorum 32 hafta bebeklerin kilosuna göre tabiki sağlıkla alın kucağınıza kilo önemli değil
gmzhrn 123esr_ öncelikle zayıf değil.haftasina gore gayet uyumlu. Bir anneyi bebeğiniz zayıf kısa vs gibisinden kesinlikle telkinde bulunmayın. keza kötü bir durum olsa doktoru da syler. Her bebek kendine özel unutmayın.
Esrahmet 123esr_ yok neresi zayıf benimkide o civarlarda doktorum bu haftada 1800-2 kg arası normal dedi bnce tam ortalamada ama bundan sonrası da önemli tabiki
Esrahmet gmzhrn hay ağzını öpeyim 😁 herkes nedense kendi bebeğiyle kıyaslama yapıyor burada. Bu şuna benziyor atiyorum siz 50 kilosunuz ben 100 bu durumda siz daha zayıf ve sağlıksız mi oluyorsunuz yani 🙂
BilgeYavuz Teşekkür ederim kızlar hayırlsıı olsun ilk çocuğumda zayıftı doğduğunda yapıcak bişi yok zorluyorum kendmi yemek yemek için elimden geldiği kadar iş güç koşturmaca derken yorgunluk vücut ağrıları bana yemek yemeyi unutturuyo
gmzhrn BilgeYavuz çok yeme sağlıklı beslen. çocuğun kilosu boyu genetik.bazen ne kadr uğraşsan boş sağlıklı olsun yeterli. Canını da hiç sıkma doğunca da kilo alır inşallah herseyin bir çaresi var🥰
BilgeYavuz gmzhrn o kadar hassasım ki ama bi büyük çocuğum var etkilenmesin diye ağlayamıyoum ve bu duyguların gerçek olmadğını düşünüp kendmi teselli ediyorum sürekli
BilgeYavuz Esrahmet allah büyüktür ama geçrekten çok zor annelik kolay değil bitane sekiz yaşında oğlum cesaret edemedim iknciye uzun bi süre çünkü depresyondan oğlum iki yaşını bitirnce çıktım küçüktümde şuan daha iyiyim