Veraerdogan Merhaba arkadaşlar kızım icin isimli tulum ve yastık yaptirmak istiyorum uygun fiyatlı kaliteli sayfa önerilerilerinizi bekliyorum ❤
Rwerdst Veraerdogan bebeqondan yaptırdım. Yastık, isimli tulum, isimli şakoa ve eldivene 200 TL verdim. Ama dm üzerinden yaptırmanızı öneririm. Sitesinde sorun olabiliyormuş. İsimler baskı şeklinde yapılıyor nakış isterseniz farklı siteler önerebilirim.
Minis122 Veraerdogan nakisli_takimlar sayfasindan yaptirdim standart tulum. Takiminda. İstedigin islemeyi 185 tl yapıyor yastik fiyatini bilmiyorum ama bi bakmani tabsiye ederim
Merve171214 Veraerdogan 10lu hastahane çıkışı ve puset örtüsü yaptırmıştım ama ben yaptıralı çok oldu yeni değil o yüzden hatırlamıyorum ama kumaşı çok kaliteli ne kadar yıkadıysam yıkadım ne renk soldu ne başka bir şey 😊
Burnumageliyoduslkmsn Nakışlı yaptırdım ekstra şapkayla birlikte 230 TL tuttu ve çok güzel oldu tartışma baslatmistim postlarimda var bak istersen
Mine16 Veraerdogan Bende betusun_hediyelikleri_bebaby sayfasından yaptırdım Tulum şapka eldiven baddaniye 700 tl biraz pahalı ama kumaşı nakışı çok çok güzel ve sayfasının modelleri çok harika ☺️