Dilekata123 Kızlar bu yalancı sancı uzun süreli ve kıvrandıran şeklinde olan var mı geçmek bilmiyor nst de sancı çıkıyor ama doğum sancısı değil diyorlar karnım aşağıda değil bilen var mı ağrı kesici işe yaramıyor 🥹
havvaylmz52 Dilekata123 bende ilk oglumda sancim oldugunu dusuyordum ama dogumdan sonra safra kesemi aldirdim sonra anladimki mide agrisiymis bende ayaklari baski yapiyor sancim oluyor zannederdim
Nurin34 Dilekata123 benimde bu haftada aşırı kasılmam vardı canım kum döküyordum bol bol su ictim bazen enfeksiyonda kasılma sancı yaparmış bol su içerek rahatladım biraz
Strawverry Dilekata123 canim benim de ağrılarım oluyordu 33+6da acilden giriş yaptırdım 2.3 acilmam olmuş alttan muayene yaptılar yatış verildi 4 gündür hastanedeyim erken doğum riski varmış yinede ihmal etme doktora git bence
Mrvctn Benim de uzun süreli şiddetli ağrım oldu iki hafta kadar önce, doğum sancısı değil dedi mideden şüphelendi doktorum gaviscon verdi ama fayda etmedi gaz sancısı da olabilir dedi
Dilekata123 Nurin34 Bende iltap varmış ben antibiyotik kullandım günde 4 lt yakın su içiyorum doğum sancısı nasıl bir şey bilmiyorum ama doğuruyor gibi ağlayıp her yeri tırmalıyorum
Nurin34 Dilekata123 yüksek ihtimalle enfeksiyondan kaynaklanıyordur doktoruna danış mutlaka canım geçmiş olsun 🌹
Dilekata123 Strawverry Gittim defalarca ama açılmam yokmuş öyle söyledi ebe bende tekrar gitmedim ağrı çekiyorum evde doktorumda pek ilgilii biri değil verdiği cevaplar tatmin etmiyor bebek aşağıya inmiş mi canım senin benim karnım hala yukarda
Strawverry Dilekata123 canim benim ki aşağıya inmis inan o doktor sıkıntısını bende çektim artik doktor değiştirmek zorunda kaldım iyi ki de degistirmisim allahtan o kadar ağrılarım var dememe rağmen ilgilenmedi simdi ki doktorum çok iyi istersen doktor değiştirme sansin varsa dene insan cani taşıyoruz bilgi vermeyince olmuyor acaba bir şey mi oldu demektense içimiz rahat etsin istiyoruz biraz uzun oldu hakkini helal et
Dilekata123 Strawverry Valla canım ilçede yaşıyorum inanır mısın bir tane adam akıllı doktor yok bu gittiğim doktor zamanında beni doğurtan doktor düşün ben 27 yaşındayım nerdeyse ilçede herkesi doğurtmuş yani mecburiyetten gidiyorum keşke imkanım olsa bide riskli diye bakan doktorda yok çok saçma bir durum ne demek hakkım helal olsun tabiki birbirimizden destek alıyoruz burda bu çok güzel bir şey
Strawverry Dilekata123 ayy kötü olmuş canim benim de yasadigim yerde başka doktor yok gelen hep farklı sadece tek doktor geliyor soru soruyorum cevap yok kilosunu soruyorum cevaplamaz bir kere mantar enfeksiyonu oldum her şey var sende de dedi moralimi bozdu yani şunum var demeye çekinir hale gelmistim hic mi bilgi vermez kendi zorumla kan ilaci vitamin yazdirdim bana diyor niye almadin ya ilk hamilelgim nerden bileyim ben ne eksik inan ben başka yere geliyorim da maliyeti de çok ama canimizdan kıymetli değil allahim yardimcin olsun inşallah 🥰
Dilekata123 Strawverry aynen bende öyleyim kaç ay olmuş vitamin magnezyum demesem yazmıyor banada kilosunu soruyorum salak salak cevaplar bide özele gidiyorum mecburiyetten para döküyorum bir sürü hayırlısı canım benim❤️
Strawverry Dilekata123 ayy özel de bunu yaparsa artik boşa mı para veriyorsunuz bilgi vermedikten sonra ben kilosunu soruyorum ayı ile uyumlu yok hesaplamasi lazım deyip durdu sanki napcaksa allahtan şuan ki doktorum iyi evime de geldim taburcu edildim inşallah ağrım olmaz😘❤️
Dilekata123 Strawverry Ay inşallah iyi olursu. az önce geldim hastaneden sürekli antibiyotik veriyorlar sadece para tuzağı ağrım geçtimi asla Rabbim sağlıkla gelsinler artık ❤️🌸