Zhrarhn Çok mide bulantım vardı dün ilaca başladım. İlacı kullananlar her gün kullanıyor mu yoksa bulantısı geçince bırakıyor mu? İlk defa dün kullandım şimdi gayet iyiyim
sldahmt Zhrarhn Aynı ilacı bende kullanıyorum ilk 2 ay sürekli mide bulantısı ve kusma yaşadım sonra doktorum bu ilacı yazdı günde bir tane içebilirsin dedi. O günden beri bir tane içiyorum ya sabah erken uyanıp içip geri uyuyorum yada akşam yatmadan içiyorum. İçmediğimde hâla bulantılarım devam ediyor şuanda 12+4 teyiz
tubaoz18 Zhrarhn ilacı düzenli kullanmazsan faydasını göremezsin.30 haftalığım hala gece yatmadan 2 tane içiyorum
adatuna Zhrarhn 18.haftadayım hala her gece uyumadan 2 tane uyanınca 1 tane içiyorum. Nasıl içeceğiniz ilacın prospektüsünde yazıyor detaylı okuyabilirsiniz
Emelyetik Doktorum 18 haftalıkken bulantın yoksa bırakabilirsin dedi ama ben birakamamistim midemin bulantısı dan şimdi 28 haftaligim hala kullaniyorum bırakayım dedi 3 gün tekrar uskufra etmeye başladım bu gidişle doğuma kadar kullanırım galiba
bskts26 Zhrarhn ben 10+3 oldum akşam 2 tane içiyorum 7.haftadan beri bulantım geçti sanıp içmedim günüm zehir oldu baya faydası var
Mlkglc Zhrarhn hiçbir işe yaramadı bende. Hatta zofer diye kemoterapi hastalarının kullandığı mide bulantısı ilacını ikiye bölüp kullanmaya başladım sonra ondan da korktum bıraktım. Ah ah ne çekiyor insan mide bulantılarından. Şükür geçti derken şimdi 32+3’ten ejderha var midemde sanki yanıyor 😂😂 Ana olmak zor. Ama evlat güzel