Ecem4545 ilk başta çok korktum baya ağladım ameliyathane soğuktu ama stresten titredim sonra bana serum falan taktılar sürekli hissimi kaybetmemi bekleyip sonda taktılar sadece dokunuşlar hissettim sonda takıldı daha sonra mide bulantın olursa söyle ilaç yapacaz bol bol dua et sohbet edelim dediler sohbet ettik bebek 15 dk içinde çıktı ağlamaya başladı sonrası uzun sürdü Bi an için yanıyor gibi hissettim ve mide bulantım aşırı arttı afedersin öğürdüm ama kusamadım yemek yemediğim için ekstra bulantı ilaçları yapıldı ve çıktım ilk yarım saat tuhaf Bi ağrı vardı adet sancısı dan biraz şiddetli heme ağrı kesici yaptılar uyuşmalar geçmeye başlayınca da dikiş ağrısı böyle yanma gibi ortaya çıktı uyuşmalarım geçene kadar yürütmediler saat 5 gibi uyuşma geçti haber verdik gelip sondayı çıkardılar ve yürütmeye başladılar brni bırakın ben yürürüm dedim Bi iki adım atıp baş dönmesi ile sendedim ama sonrasında toparladım sana tavsiyem iki saatte bir yürü diyorlar sen sürekli yavaş yavaş yürü ben kızıma süt sağıp götürürken asansör değil merdiven inip çıktım kattaki sezaryenlilerin hiç biri çıkamıyor ben geziyorum sadece hiç acımayacak de hemen toparlanmam lazım de acı falan gerçekten kalmıyor şimdi gelip ağrı kesici yapalım mı dediler hayır gerek yok dedim kendine güven tamam mı :)